додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Топ-6 продуктів, які покращують колір обличчя

1. Авокадо. Цей продукт незамінний компонент багатьох засобів з догляду за шкірою, адже він містить велику кількість вітамінів групи В, а нікотинова кислота чудово допомагає усунути подразнення і почервоніння шкіри.

2. Ягоди. Наприклад, полуниця і ожина – джерела вітаміну С, який дуже корисний для зміцнення колагенових волокон. Антиоксиданти, на які також багаті ягоди, усунуть запалення і забезпечать шкірі свіжий вигляд.

3. Сир. Вітамін Е і селен, які входять до складу сиру, допомагають боротися з вільними радикалами, які вражають колаген. Крім того, нещодавні дослідження вчених свідчать що регулярне вживання сиру захищає від деяких видів раку.

4. Мигдаль. Мигдаль – джерело жирних кислот, дуже корисних для підтримання клітинної мембрани і виведення шкідливих токсинів з організму. Також вони допомагають позбутися надмірної кількості води в організмі, яка спричинює непривабливі набряки.

5. Картопля. Печена картопля може надати шкірі сяйва і блиску завдяки тому, що в її складі є вітамін С і цинк, які активно беруть участь у виробленні еластину і колагену.

6. Цільнозернові продукти. Незважаючи на те, що цільнозернові продукти мають високий глікемічний індекс і збільшують рівень цукру в крові, вони дуже корисні для здоров'я і краса шкіри. Зерна містять багато клітковини, яка необхідна для очищення організму, а це обов’язково відбивається на вигляді шкіри.
0 1 188
10-03-2014, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...