|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниОстанні дослідження доводять, що робота в офісі може бути причиною набирання зайвих кілограмів, пише The Times of India. Під час обідньої перерви в офісі людина найчастіше надає перевагу шкідливій і жирній їжі, порушує режим раціонального харчування. Опитування, проведене компанією Fruyo, показало, що 37% під час роботи їдять печиво, 32% надають перевагу шоколаду, а 30% - чіпсам. Звичайно, кожна людина намагається усвідомлювати, яку кількість шкідливої їжі вона з’їдає, проте є і важкі випадки, коли офісний працівник споживав шкідливі продукти, зачинившись у кабінці туалету (щоб ніхто не помітив і не осудив). Вчені констатують: основна причина вживання жирних продуктів на робочому місці - далеко не почуття голоду, а неробство. Руки і голову потрібно чимось займати. Якщо цього немає, це викликає патологічну тягу до їжі. Чіпси, шоколад, печиво допомагають розслабитися, набратися сил, заспокоїтися і зробити перерву під час роботи. Дослідження довело, що найбільш небезпечна ситуація у відділах маркетингу. Кожен четвертий співробітник постійно щось їсть за робочим місцем. Цікаво, що навіть працівники охорони здоров'я не стежать за власним раціоном, хоча знають про всі наслідки шкідливих продуктів і перекусів у робочий час. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |