|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниОстанні дослідження доводять, що робота в офісі може бути причиною набирання зайвих кілограмів, пише The Times of India. Під час обідньої перерви в офісі людина найчастіше надає перевагу шкідливій і жирній їжі, порушує режим раціонального харчування. Опитування, проведене компанією Fruyo, показало, що 37% під час роботи їдять печиво, 32% надають перевагу шоколаду, а 30% - чіпсам. Звичайно, кожна людина намагається усвідомлювати, яку кількість шкідливої їжі вона з’їдає, проте є і важкі випадки, коли офісний працівник споживав шкідливі продукти, зачинившись у кабінці туалету (щоб ніхто не помітив і не осудив). Вчені констатують: основна причина вживання жирних продуктів на робочому місці - далеко не почуття голоду, а неробство. Руки і голову потрібно чимось займати. Якщо цього немає, це викликає патологічну тягу до їжі. Чіпси, шоколад, печиво допомагають розслабитися, набратися сил, заспокоїтися і зробити перерву під час роботи. Дослідження довело, що найбільш небезпечна ситуація у відділах маркетингу. Кожен четвертий співробітник постійно щось їсть за робочим місцем. Цікаво, що навіть працівники охорони здоров'я не стежать за власним раціоном, хоча знають про всі наслідки шкідливих продуктів і перекусів у робочий час. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |