додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

У БДМУ провели День відкритих дверей

Понад 200 абітурієнтів та їхніх батьків відвідали університет.

1 листопада у Палаці "Академічний" Буковинського державного медичного університету вперше у новому навчальному році відбувся День відкритих дверей, на який завітали понад 200 абітурієнтів та їхніх батьків з різних областей України.

Захід розпочато з хвилини мовчання за Героями, які віддали своє життя за мир і незалежність України.

Усі присутні мали змогу переглянути відеофільм "Буковинському державному медичному університету – 70 років", ознайомившись зі славною історією, сьогоденням і пріоритетними векторами розвитку медичного університету Буковини.

З вітальним словом від ректорату до майбутніх студентів, їхніх батьків та всіх присутніх звернувся доцент Ігор Геруш, проректор з науково-педагогічної роботи, який розповів про основні досягнення БДМУ та перспективи, що відкриваються перед студентами навчального закладу.

Про умови та правила прийому до БДМУ у 2016 році, відмінну від попередніх років систему визначення результатів абітурієнта, про напрями і спеціальності, за якими проводиться підготовка в університеті розповів доцент Володимир Глубоченко, відповідальний секретар приймальної комісії, декан медичного факультету №2.

Для кращої адаптації та підготовки абітурієнтів до складання зовнішнього незалежного оцінювання в 2016 році та навчання в БДМУ впроваджено ІТ-технології, відкрито підготовчі курси, створені та активно функціонують сайти “Інформаційний центр абітурієнта БДМУ” та “Центр підготовки абітурієнта БДМУ”.

Про діяльність сайтів та багато іншої корисної для вступників інформації розповів професор Роман Булик, відповідальний за профорієнтаційну роботу.

Майбутні абітурієнти ознайомилися з факультетами та спеціальностями, про багатогранне життя студентів у стінах БДМУ їм розповів голова Студентської Ради Віктор Романчук.

У теплій та дружній атмосфері для абітурієнтів дарували свої музичні номери студенти БДМУ-учасники мистецьких студій Палацу "Академічний".
На завершення всі присутні мали змогу здійснити екскурсію в Історико-медичний музей БДМУ та відвідати кафедри університету.
0 923
3-11-2015, 21:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Мабуть, пельмені, разом з варениками — одна з найшвидших у приготуванні страв, коли не хочеться готувати
Всі рецепти ...
• Теги