додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Жінки зможуть народжувати у будь-якому віці

Вченими створено метод, що дозволяє омолодити "старі" яйцеклітини жіночого організму.

Американськими вченими створено метод, що дозволяє омолодити і оздоровити "старі" яйцеклітини жіночого організму, таким чином, дозволивши представницям слабкої статі ставати матерями в будь-якому віці.

Унікальний метод дає можливість відновити фертильність жінок, що досягли зрілого віку за допомогою введення в "стару" яйцеклітину з накопиченими в ній генетичними мутаціями, здорових мітохондрій, від яких і залежить здатність яйцеклітини ділитися і рости. А беруться ці мітохондрії з власних незрілих яйцеклітин представниць слабкої статі.

Відзначається, що в США цей метод не набув популярності, так як не знайшов підтримки від уряду країни. Хоча він активно застосовується в деяких клініках Великої Британії, Канади, Туреччини та Об'єднаних Арабських Еміратів, які спеціалізуються на штучному заплідненні.

Як стверджують фахівці, цей метод дає можливість завагітніти навіть тим, жінкам, яким вже поставлений діагноз безпліддя, а використання сучасних методів штучного запліднення, таких як ЕКО, не дали бажаних результатів.
0 901
30-10-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги