додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Стоматологи БДМУ допомагають учасникам АТО

Проліковано близько 300 людей.

Зважаючи на події в державі та скрутну економічну ситуацію, навчально-лікувальний центр "Університетська клініка" БДМУ за підтримки Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА започаткував проект з надання безкоштовної стоматологічної допомоги нашим співвітчизникам – учасникам АТО та їхнім сім’ям, біженцям з окупованих територій, малозабезпеченим верствам населення.

Нам випало жити і працювати у час, коли необхідно не тільки дотримуватись клятви Гіппократа, але й активно виявляти громадянську позицію.

На сьогоднішній день на базі навчально-лікувального центру "Університетська клініка" прийнято і проліковано близько 300 людей, з яких 200 – учасники АТО, 60 – члени їхніх сімей та 40 біженців з окупованих територій.

Стоматологи Університетської клініки надають пацієнтам допомогу з професійної гігієни ротової порожнини; ендодонтичного лікування зубів; пломбування каріозних порожнин зубів; лікування захворювань пародонту; видалення зубів; рентгендіагностии; протезування ротової порожнини ортопедичними конструкціями різних модифікацій.
0 850
23-10-2015, 11:50

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Мабуть, пельмені, разом з варениками — одна з найшвидших у приготуванні страв, коли не хочеться готувати
Всі рецепти ...
• Теги