додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Які корисні властивості зелених яблук

Яблучний сік, випитий за 20 хв до їди допоможе запобігти жовчнокам'яній хворобі.

Регулярне вживання яблук сприяє нормалізація діяльності травної системи, підвищує апетит і перешкоджає появі запорів.

Вміст у яблуках до 50 мг хлорогенової кислоти забезпечує нормальну діяльність печінки.

Яблучна, лимонна і винна кислоти, які у досить великій кількості містяться в яблуках, а також високий вміст дубильних речовин здатні зупинити процеси бродіння і гниття в кишечнику.

Для профілактики порушень роботи шлунково-кишкового тракту з ранку необхідно натщесерце з'їдати 1-2 яблука.

Дубильні речовини допомагають при профілактиці сечокам'яної хвороби. Вони не дозволяють солям сечової кислоти випадати в осад. Свіжий яблучний сік, якщо пити його за 20 хв до їди допоможе запобігти жовчнокам'яній хворобі та підвищити кислотність.

Пектин, який у великій кількості міститься в яблуках, здатний зв'язувати шкідливі для здоров'я речовини - свинець і миш'як, сприяє очищенню організму.

А нерозчинні волокна, приміром, корисні при лікуванні закрепів, оскільки виводять небезпечні для організму людини сполуки, запобігаючи цим розвитку ракових захворювань.
0 985
17-10-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Як готувати класичну італійську лазанью за вдосконаленим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги