додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Анонси

В медичному університеті – конгрес молодих учених

Урочисте закриття, підведення підсумків та нагородження переможців відбудеться в палаці "Академічний" (вул. Шіллера, 11) 4 квітня 2014 року о 12.00.

Довідка
Вже в одинадцяте Буковинський державний медичний університет об’єднує молодих науковців – однодумців з України, Молдови, Литви, Узбекистану, Румунії, Болгарії, Чехії, Польщі, Німеччини і Франції, виступаючи організатором традиційного перспективного медичного наукового форуму, в якому цього року візьмуть участь близько 700 студентів та молодих учених.
Є символічним, що у 70-річницю Буковинського державного медичного університету відбулося зростання статусу молодіжного наукового форуму – вперше організовано єдиний в Україні Міжнародний медико-фармацевтичний конгрес студентів та молодих учених, який тепер у світі знають як BIMCO.
В рамках форуму працюватимуть 28 секцій з медичних та фармацевтичних напрямків науки, вперше – п’ять клінічних майстер-класів, з яких проводитиметься розширена онлайн-трансляція. відбудеться ІІ Симпозіум "Студентське самоврядування як один з елементів розвитку громадянського суспільства", присвячений проблемам студентського самоврядування у вищій школі, діяльності молодіжних наукових об’єднань, міжнародної та міжвузівської співпраці студентських наукових товариств вищих навчальних закладів.
Сайт конгресу: http://bim.co.ua/
0 1 157
1-04-2014, 16:43

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Ці пончики на сметані найбільше схожі до класичних, однак відрізняються простим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги