RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Збірній України з футболу потрібні дві перемоги, - буковинські експерти

На збірну України з футболу чекають два вирішальні матчі у відбірковій групі до Євро-2016 у Франції. У п’ятницю команда Михайла Фоменка грає у Скоп’є з Македонією, а у понеділок – у Києві з Іспанією.

Molbuk.ua попросив буковинських експертів спрогнозувати, яким буде матч, у кого буде перевага, кого з футболістів поставлять у напад і якими будуть результати.

Михайло Лахнюк, екс-головний тренер "Буковини":

- Нас не влаштовують навіть 4 очки у цих матчах. Тільки вигравати треба. У Македонії буде важко, як і у першому матчі з ними вдома. Перевага буде у нас. Шанс треба використовувати. Будемо грати першим номером. У нас підросла цікава молодь. Зміна поколінь у збірній минула безболісно. У нападі улюбленець Фоменка Роман Зозуля не грає. Я би туди поставив Євгена Селезньова. Він фартовий, багато забиває. Наша перевага – середня лінія. Вона у нас дуже хороша. Рахунок буде 1:0 на нашу користь. Від цієї гри все буде залежати. Якщо виграємо, буде велике бажання і шанс виграти в Іспанії. Якщо ж ні, то буде зовсім інший настрій. Виграти потрібно у двох зустрічах обов’язково. Мені дуже хочеться вірити, що так і буде.

Петро Кобичик, інспектор прем’єр-ліги:

- Нам буде нелегко. Македонці вдома гарно грають. Та перевага буде наша. Українці вміють грати у футбол. Зараз багато що вирішують особистості. Хто має у складі сильні особистості, такі, як, наприклад, Ібрагімович, той і виграє. У нас є такі лідери – Андрій Ярмоленко, Євген Коноплянка. Вони ведуть за собою всю компанію, від них багато що залежить. У нападі буде Селезньов – поки забиває, треба його ставити. У середній лінії багато сильних гравців. Має грати Руслан Ротань, поставлять і 3-х киян. Гадаю, виграємо 2:1. А після виграшу у Македонії можна буде щось говорити про Іспанію. В іспанському чемпіонаті не все добре, та у них є багато хороших футболістів. Хочеться вірити, що ми вдома їх приб’ємо. Хоча прогнозую нічию, найімовірніше - 1:1.

Валерій Королянчук, екс-форвард "Буковини":

- Крім перемоги, інший результат не влаштовує, якщо ми говоримо про Євро-2016 у Франції. Треба грати першим номером. Адже Македонія – на останньому місці, тож треба впевнено себе почувати та вигравати. Перевага буде наша. Наші півзахисники зараз у хорошому стані. Треба нападника до них сильного. Олександр Гладкий зараз виглядає гірше, ніж раніше. Селезньову можна довіряти. Він і "Русенборгу" забив, і в чемпіонаті забиває. Тож ставку можна на нього зробити. Ярмоленко і Коноплянка набрали хорошу форму, це сильні гравці, у них є впевненість, мають також ігрову практику. Отже, всі на ходу. Дай, Боже, щоб ніхто з наших не травмувався. Мій прогноз - 2:0 на нашу користь.

З іспанцями буде останній шанс. Якщо виграємо – то маємо пряму путівку на Євро, інакше – плей-офф. Бій буде не на життя, а на смерть – за честь держави, збірної, уболівальників. Всі мають відіграти не на сто, а на 200 відсотків. Буде дуже серйозна гра. Я оптиміст і вірю, що збірна виграє – 2:1.


Олексій Мамчук, спортивний журналіст:

- Македонці вміють грати у футбол і нав’язувати боротьбу, хоч і аутсайдери. Вони провалили цей відбірковий цикл. Отож будуть прагнути грюкнути дверима. Македонцям буде престижно відібрати у нас очки. На нашу збірну очікує важкий матч у Скоп’є. Адже македонці і іспанцям, і словакам програли мінімально. Не буде в українців легкої прогулянки. Та клас і виконавська майстерність у наших вищі. Однак треба поставитися до гри максимально серйозно. Македонці – міцний горішок. У першому колі ми лише 1:0 у них виграли. Основний ключ до успіху – брати 6 очок у двох заключних матчах. Тренер Фоменко, гадаю, добре знає, кого поставити у нападі. Він поставить того, хто принесе максимальну користь збірній. Якщо вдасться забити швидкий гол, все буде добре. Ми переможемо, напевно, з рахунком 2:1.

Іспанці – гранд європейського футболу, одна з найтитулованіших і найсильніших збірних світу. Та нам потрібна перемога, тож будемо однозначно грати на неї. Склад у іспанців дещо послаблений. З ними можна грати, і ми повинні їх обігрувати. Та це зробити буде важко. Треба вдало зіграти в обороні і з максимальною концентрацією по всьому полі. Я ставлю на мінімальну перемогу нашої команди.
Редактор: Igor
8-10-2015, 16:46
Коментарів 0 Переглядів 13 149

Теги -

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.