RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У вихідні Яценюк приїде до батьків, а Москаль ганятиме на квадроциклі

У депутатів цього року видалися дуже довгі травневі канікули. "Під купол" вони повернуться тільки 14 травня. ТСН.ua дізнався, як народні обранці проведуть ці два святкові тижні.

Лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк поки не визначився. "Є три варіанти: поїхати до батьків, залишитися в Києві або поїхати по святих місцях", - розповів він ТСН.ua.

Зате у лідера "Удару" Віталія Кличка повна ясність. 4 травня він буде в німецькому місті Мангеймі, де його брат проведе добровільний захист своїх титулів проти італійця П'янети. "А ввечері вони підуть до церкви", - повідомила прес-секретар Кличка.

Віктор Янукович-молодший на травневі свята планує побути з родиною. І це не порожні слова. Якщо врахувати, що дружина Віктора Вікторовича проживає в Донецьку, а сам він – переважно в Києві, то побути разом їм видається дійсно не часто.

"Насправді, дуже багато домашньої роботи, яку не встигаєш робити у робочі дні. Але якщо чесно, іноді треба ставити себе на паузу, щоб була можливість озирнутися і зробити якісь певні висновки. Тому планую зайнятися родиною і підтягнути роботу", - сказав Янукович. Не виключено, що народний депутат заїде погостювати до батька в Межигір'я. "Напевно, постараємося побачитися, тому що вже давно не бачилися", - зізнався він ТСН.ua.

Представник "Батьківщини" Геннадій Москаль на травневі свята буде ганяти на своїх улюблених квадроциклах. У Геннадія Геннадійовича їх аж чотири. "Я починав з маленького квадроцикла, потім перейшов на 450-ти кубовий, потім на 600, потім на 1000. Їжджу на трасі в Карпатах, там де живу. 70 км туди і 70 назад. Виходить 140 км. Тобто мені потрібно о 6 ранку встати, щоб о 20.00 приїхати додому. Але кращої траси в Україні я не бачу", - похизувався він. Але квадроцикл вимагає обережності. "Коли тільки почав займатися цим спортом, не вилазив з лікарень. Весь час ходив побитий, - скаржиться Москаль. - На щастя, голову не побив, так що з головою у мене все нормально".

А от лідер комуністів Петро Симоненко всі ці дні буде працювати: йому треба готуватися до заходів, які комуністи планують провести 1 і 9 травня. "Ми ініціювали парад переможців, щоб молоді люди взяли зі своїх альбомів фотографії дідів, прадідів, хто воював і перемагав, і з цими фотографіями в збільшеному форматі пройшли головною вулицею свого населеного пункту", - розповів комуніст.

Головний радикал Олег Ляшко також весь у справах. "Насправді, у мене ніяких канікул не буде. Кожен день до 14 травня розписаний. З цих двох тижнів у мене виходить три більш менш вільних дня. Ми збираємося садити картоплю на дачі у тещі. А крім цього, якщо вийде, може, організуємо маївку для друзів з Фейсбуку - шашлики і все таке", - сказав Ляшко. На Великдень Ляшко буде в Києві і планує скрізь встигнути. Відвідає і Лавру, і Володимирський собор, і греко-католицький храм.

Свободівка Ірина Фаріон розповіла ТСН ua, що її канікули будуть зовсім неромантичними. "Буду "долизувати" свою докторську. Зрозуміло, що це буде Паска. Мама, дитина, тиша, молитва, могила батька і брата ...", - ділиться планами свободівка. Ставлення свободівців до радянських свят відоме. Але Першотравень викликає у пані Ірини суперечливі почуття.

"З одного боку, українські городники за те, щоб покопатися в землі, посадити картопельку... Можливо, має сенс цей день поспостерігати за тим, як росте травичка, обійнятися з деревами і представити себе яблунею, вишнею або дубом. Хоча, з іншого боку, звичайно, дуже смішно, що це свято трудящих. Праця - це один із способів отримати найбільше задоволення", - каже Фаріон. А ось такого свята, як "День перемоги", для Фаріон не існує. "Я не знаю, що таке 9 травня. Я знаю, що 8 травня в Європі начебто закінчилася війна. Для нас війна не закінчилася, УПА ще продовжувала вести бої. У цей день хіба що можна пом'янути жертв, які стали м'ясом, в бійні, спільно розв'язаної Сталіним і Гітлером", - каже депутат.
Редактор: Igor
28-04-2013, 10:36
Коментарів 0 Переглядів 1 290

Теги -
Люди хочуть отримати "соціальні допомоги", а втрачають тисячі гривень
Ініціаторкою її створення стала депутатка обласної ради Оксана Палійчук.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.