У Львові вдруге у рамках VI Свята шоколаду відбувся Чемпіонат кондитерів-аматорів "Домашній кондитер". У ньому взяло участь восьмеро осіб. Учасники приготували різноманітну солодку випічку: торти, печиво, цукерки, пише "Експрес".
Перемогу та звання "Найкращого кондитера-аматора України 2013 року" здобула Оксана Стець у номінації "Найсмачніша солодка страва", а також головний приз – компанійську вечерю у ресторані-пивоварні "Кумпель".
Катерина Курсіна здобула перемогу в номінації "Найоригінальніша солодка страва" та два квитки на "Мистецько-музичний проект ІВАСЮК". А також у номінації "Солодка страва - глядацькі симпатії" перемогла Валентина Борецька. Ця господиня отримала в подарунок велику шоколадну скульптуру, інформують організатори.
Окрім цього поза конкурсом журі відзначило як "найсолодших учасників" Теодора Бедрія та Теодора Войтовича.
Ці наймолодші "кондитери" отримали сертифікати на заняття в анімаційній школі "Винахідник", - повідомив Андрій Сидор, директор Свята шоколаду.
До складу журі чемпіонату увійшли московський кондитер-шоколатьє Едуард Лєбєдєв, шеф-кухар готелю-ресторану "Citadel Inn" Hotel & Resort Євгеній Сушко та львівський кондитер Юлія Глоба.
18-02-2013, 13:09
0
3 784