RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Запорізький "Металург" вимагає скасувати результат гри з «Севастополем»

Запорізький "Металург" звернувся з відкритим листом до президента ФФУ Григорія Суркіса, президента ПФЛ Мілетія Бальчоса, куратора арбітражу П'єрлуїджи Колліни і футбольної громадськості України.
"Металург" вимагає скасувати результат матчу 33-го туру Першої ліги проти "Севастополя" і переграти зустріч.
До того ж, "Металург" вимагає дискваліфікувати головного арбітра матчу одесита Віктора Швецова за грубі помилки, які істотно вплинули на результат матчу. Зокрема це переможний гол рукою Кузнєцова і непризначений на останній хвилині пенальті у ворота "Севастополя".

Далі наведемо лист "Металурга":

"Події в матчі "Севастополь" - "Металург" (Запоріжжя), який відбувся 24 травня 2012 року, змушують нас звернутися з даним листом до всіх учасників футбольного процесу в Україні. Кричущі факти суддівського свавілля, які безпосередньо вплинули на результат цього матчу і всього чемпіонату України серед команд Першої ліги, викликають почуття справедливого обурення у всіх, хто серцем і душею переживає за український футбол, репутацію самого популярного виду спорту в світі.

Припускаючи, що буде така ситуація, ми спеціально зверталися до керівництва Федерації футболу, ПФЛ, суддівського корпусу, намагаючись залучити максимально пильну увагу до цієї вирішальної в даному чемпіонаті грі. І що ми побачили в результаті? Працює Система, яка, навіть у контрольованих і публічних умовах, коли гру в прямому ефірі дивиться вся країна, веде себе цинічно і нахабно, відчуває свою безкарність, відкрито виливаючи бруд на голову всієї футбольної Україна.

Ми звертаємося до керівництва Федерації футболу, Професійної футбольної ліги, куратора системи арбітражу. Норми нині чинного Регламенту, затвердженого Вами, не дозволяють нам навіть подати протест. Ми вимагаємо прийняти нестандартне для Вашого рабського Регламенту вольове рішення про скасування результату і переграванні.

Деякі напівзаходи, у тому числі у вигляді дискваліфікації судді, є необхідними, але недостатніми. Якщо Ви цього не зробите, це буде означати, що Ви або самі є учасниками цього процесу, або не впливаєте ні на що.

Отже, Ви повинні піти у відставку. Той же принцип ми застосовуємо до себе, відповідно до нього у нас залишається три варіанти:

- Або ми зможемо через Вас вплинути на процес і сподіваємося, що з Вашою допомогою зможемо змінити діючу систему;

- Або ми приймаємо існуючі умови "гри" не в футбол;

- Або ми повинні піти з футболу. Нам не прийнятний другий варіант - грати не в футбол, а в щось інше.

Не будемо фантазувати і вибудовувати дедуктивні ланцюжки з прізвищ тих, кому це вигідно і хто може бути до цього причетний! Ми бачимо факти того, що відбувається у ввірених Вам відомствах, звертаємося за фактом події та закликаємо Вас відреагувати.

Ми хочемо, як і всі нормальні люди, елементарної справедливості - все має вирішуватися на футбольному полі у чесній грі! Ми вже не говоримо про Бальчоса. Цей член системи не зміг навіть прокоментувати подію, не те, що зробити оргвисновки. Сидячи на трибуні, він навіть не побачив того, що побачила вся країна.

Ми, футбольний клуб "Металург", а також вболівальники, фанати, весь регіон, закликаємо Вас, панове Суркіс і Колліна, кардинально вплинути на ситуацію, що склалася, прийняти вольове рішення про перегравання матчу та скасування дисциплінарних санкцій. У бюджеті нашого клубу немає грошей на суддів, ми витрачаємо гроші на футбольну школу - десятки наших вихованців затребувані різними збірними України, провідними клубами країни", - йдеться у листі, підписаному виконуючим обов'язки президента "Металурга" Андрієм Курганським. Про це повідомляє ТСН.
Редактор: Igor
28-05-2012, 08:35
Коментарів 0 Переглядів 1 992

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.