5 продуктів, які можна додати до яєчні, щоб зробити її ще смачнішою

Новини України / Здоров'я
80
0
5 продуктів, які можна додати до яєчні, щоб зробити її ще смачнішою


Яєчня - класика сніданку, але її смак можна легко зробити ще кращим. Названо, які додають страві аромат, текстуру та насиченість. Завдяки цим інгредієнтам навіть проста яєчня перетворюється на справжній кулінарний шедевр.

Про це повідомляє сайт Southern living.



Сир

Сир надасть яєчні кремової текстури, насиченого смаку та зробить її більш ситною. Підійде твердий (чеддер, гауда, пармезан) та м’який (моцарела, фета, рікота).

Твердий сир можна натерти і прямо додати під час обсмажування, щоб він трохи розплавився. Тоді як м’який сир додають наприкінці приготування, щоб він лише підтанув і не "розтікся" повністю.

Зелень

Можна додати до яєчні такі види зелені: петрушка, кріп, зелена цибуля, базилік, кінза.

Вона надасть свіжість, аромат, робить смак легшим і цікавішим. Додайте дрібно нарізану зелень наприкінці приготування або посипати зверху. Якщо обсмажувати разом з яйцями, зелень може трохи втратити яскравий смак.

Овочі

Чудово поєднуються з яєчнею помідори, болгарський перець, шпинат, гриби та броколі. Вони нададуть страві соковитість, текстуру і корисні речовини.

Тверді овочі (перець, броколі) - краще трохи обсмажити перед додаванням яєць. Тоді як помідори та шпинат можна кинути майже в готову яєчню, вони швидко віддають соки.

Авокадо або оливки

Оливки нададуть яєчні легку солоність, а авокадо - кремову текстуру.

Наріжте кубиками продукти та додайте безпосередньо в готову яєчню, щоб не перегріти. Можна трохи присмачити лимонним соком авокадо для свіжості.

Картоплю

Картоплю краще нарізати кубиками або тонкими скибочками і обсмажити до золотистої скоринки, або трохи відварити. Сира картопля готується довго, і яйця можуть пригоріти, поки вона не стане м’якою.

Після обсмаження або відварювання картоплі додають збиті яйця і готують на середньому вогні, помішуючи, поки яйця не схопляться.

До картоплі чудово підходять цибуля, болгарський перець, зелень, сир або спеції (паприка, чорний перець).

Читайте новини "МБ" у Google News | Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
Вчителька з села Розтоки написала перший роман «Анна» на діалекті Буковинської Гуцульщини
4 796
Понад 40 років навчала української мови та літератури: не стало багаторічної викладачки коледжу у Чернівцях
3 525
Зросте мінімальна зарплата та курс валют: що передбачає державний бюджет на 2026 рік
3 130
Півтори тисячі років під ногами. Поблизу центру Чернівців виявили унікальну пам’ятку
2 882
У Чернівцях попрощалися з диригентом Володимиром Шнайдером
2 671
«Ці діти пожертвували своїми життями»: у ліцеї Чернівців – уже 14 загиблих на війні випускників
2 536
Зеленський відзначив високими нагородами двох педагогів з Буковини
2 444
«Купуй чернівецьке»: на Центральній площі триває ярмарок-презентація локальних виробників
2 431
"З'їжте за мене бутерброд "мальва": нацгвардійці з передової привітали Чернівці - відео
2 107
Не стало захисника із Буковини Степана Мартинюка
2 099


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.