5 продуктів, які можна додати до яєчні, щоб зробити її ще смачнішою

Новини України / Здоров'я
539
0
5 продуктів, які можна додати до яєчні, щоб зробити її ще смачнішою


Яєчня - класика сніданку, але її смак можна легко зробити ще кращим. Названо, які додають страві аромат, текстуру та насиченість. Завдяки цим інгредієнтам навіть проста яєчня перетворюється на справжній кулінарний шедевр.

Про це повідомляє сайт Southern living.



Сир

Сир надасть яєчні кремової текстури, насиченого смаку та зробить її більш ситною. Підійде твердий (чеддер, гауда, пармезан) та м’який (моцарела, фета, рікота).

Твердий сир можна натерти і прямо додати під час обсмажування, щоб він трохи розплавився. Тоді як м’який сир додають наприкінці приготування, щоб він лише підтанув і не "розтікся" повністю.

Зелень

Можна додати до яєчні такі види зелені: петрушка, кріп, зелена цибуля, базилік, кінза.

Вона надасть свіжість, аромат, робить смак легшим і цікавішим. Додайте дрібно нарізану зелень наприкінці приготування або посипати зверху. Якщо обсмажувати разом з яйцями, зелень може трохи втратити яскравий смак.

Овочі

Чудово поєднуються з яєчнею помідори, болгарський перець, шпинат, гриби та броколі. Вони нададуть страві соковитість, текстуру і корисні речовини.

Тверді овочі (перець, броколі) - краще трохи обсмажити перед додаванням яєць. Тоді як помідори та шпинат можна кинути майже в готову яєчню, вони швидко віддають соки.

Авокадо або оливки

Оливки нададуть яєчні легку солоність, а авокадо - кремову текстуру.

Наріжте кубиками продукти та додайте безпосередньо в готову яєчню, щоб не перегріти. Можна трохи присмачити лимонним соком авокадо для свіжості.

Картоплю

Картоплю краще нарізати кубиками або тонкими скибочками і обсмажити до золотистої скоринки, або трохи відварити. Сира картопля готується довго, і яйця можуть пригоріти, поки вона не стане м’якою.

Після обсмаження або відварювання картоплі додають збиті яйця і готують на середньому вогні, помішуючи, поки яйця не схопляться.

До картоплі чудово підходять цибуля, болгарський перець, зелень, сир або спеції (паприка, чорний перець).

Читайте новини "МБ" у Google News | Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
«За місяць робимо до 18 тонн»: як на підприємстві Буковини роблять натуральний сік — відео
43 683
Як квасити капусту: поради жительки Хмельниччини, яка готує її за давнім рецептом
22 198
«Дах – як решето, небо видно!»: на Буковині ветеран АТО просить допомогти із покрівлею
15 269
Проїхав понад 11 тисяч кілометрів на мотоциклі: у Чернівцях зустріли лікаря-мандрівника
13 326
Назвали громади Буковини, які найбільше коштів виділяють на ЗСУ
8 155
Лікарям повідомили про підозру після смерті одеського мільйонера-забудовника
8 102
Замість спортивного об’єкта - житло: як ділянка під спорт у центрі Чернівців перетворилася на багатоповерхівку
7 472
Від золотої діадеми до операції “Запад”: краєзнавець оживив історію рідного села на Буковині
6 753
У селах на Буковині спалах африканської чуми свиней: оголосили карантин
5 428
«Капуста дешева, а огірки вдвічі дорожчі»: скільки коштують на ринках Чернівців сезонні овочі
4 555


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.