RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » Новини України » Ідеальний осінній десерт. Дуже смачний чизкейк з гарбуза, який просто тане в роті


Святкувати настання осені можна з сезонною випічкою, наприклад, гарбузовим чизкейком. З ніжною, злегка приправленою прянощами вершковою начинкою та хрусткою імбирною основою, він вартий того, щоб його спробувати.

Про те, як готувати гарбузовий чизкейк, розповідає Good Food.

Що потрібно для гарбузового чизкейка



Для того, щоб приготувати гарбузовий чизкейк, потрібні такі продукти:

борошно - 50 г;
гарбузове пюре - 425 г;
масло - 80 г;
імбирне печиво - 275 г;
яйця - 6 шт.;
крем-сир (нежирний) - 800 г;
коричневий цукор - 200 г;
вершки - 400 мл;
мелена кориця - до смаку;
карамельний соус - 3 ст. л.

Як готувати чизкейк з гарбузом



Розтопіть масло, а печиво подрібніть в крихту, після чого змішайте інгредієнти. Застеліть форму для випікання пергаментом, викладіть суміш у підготовлену форму для торта, розподіляючи її з боків і притискаючи ложкою.

Випікайте корж протягом 10 хвилин в розігрітій до 220 градусів духовці. Готовий корж змастіть яєчним білком з 1 яйця та випікайте ще протягом 3 хвилин.

Для приготування начинки збийте крем-сир до розпушення. Додайте гарбузове пюре, цукор і борошно, та знову збийте до однорідної маси. Не перестаючи збивати, поступово додайте яйця й 1 жовток. Збивайте, доки суміш не стане однорідною і кремоподібною.

Вилийте начинку на випечену бісквітну основу, потім поставте форму на глибоке деко або в більшу форму. Налийте у більшу форму води так, щоб її рівень доходив до половини дна форми.

Випікайте гарбузовий чизкейк протягом 10 хвилин, а потім зменште температуру духовки до 110 градусів. Після цього випікайте чизкейк ще протягом 1,5 години, поки чизкейк не схопиться, лише злегка рухаючись посередині, якщо обережно потрясти форму.

Вимкніть духовку, потім відчиніть дверцята духовки й залиште чизкейк охолоджуватися всередині на 2 години до повного охолодження. Дістаньте чизкейк з духовки й поставте в холодильник на ніч.

Холодний чизкейк потрібно обережно дістати з форми й перекласти на тарілку. Збийте вершки до м'яких піків за допомогою електричного віночка і викладіть на чизкейк. Посипте гарбузовий чизкейк невеликою кількістю кориці або гарбузовим насінням та полийте карамельним соусом.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
29-09-2024, 01:15
Коментарів 0 Переглядів 1 091

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вранці температура повітря становить -1°


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.