RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Святкувати настання осені можна з сезонною випічкою, наприклад, гарбузовим чизкейком. З ніжною, злегка приправленою прянощами вершковою начинкою та хрусткою імбирною основою, він вартий того, щоб його спробувати.

Про те, як готувати гарбузовий чизкейк, розповідає Good Food.

Що потрібно для гарбузового чизкейка



Для того, щоб приготувати гарбузовий чизкейк, потрібні такі продукти:

борошно - 50 г;
гарбузове пюре - 425 г;
масло - 80 г;
імбирне печиво - 275 г;
яйця - 6 шт.;
крем-сир (нежирний) - 800 г;
коричневий цукор - 200 г;
вершки - 400 мл;
мелена кориця - до смаку;
карамельний соус - 3 ст. л.

Як готувати чизкейк з гарбузом



Розтопіть масло, а печиво подрібніть в крихту, після чого змішайте інгредієнти. Застеліть форму для випікання пергаментом, викладіть суміш у підготовлену форму для торта, розподіляючи її з боків і притискаючи ложкою.

Випікайте корж протягом 10 хвилин в розігрітій до 220 градусів духовці. Готовий корж змастіть яєчним білком з 1 яйця та випікайте ще протягом 3 хвилин.

Для приготування начинки збийте крем-сир до розпушення. Додайте гарбузове пюре, цукор і борошно, та знову збийте до однорідної маси. Не перестаючи збивати, поступово додайте яйця й 1 жовток. Збивайте, доки суміш не стане однорідною і кремоподібною.

Вилийте начинку на випечену бісквітну основу, потім поставте форму на глибоке деко або в більшу форму. Налийте у більшу форму води так, щоб її рівень доходив до половини дна форми.

Випікайте гарбузовий чизкейк протягом 10 хвилин, а потім зменште температуру духовки до 110 градусів. Після цього випікайте чизкейк ще протягом 1,5 години, поки чизкейк не схопиться, лише злегка рухаючись посередині, якщо обережно потрясти форму.

Вимкніть духовку, потім відчиніть дверцята духовки й залиште чизкейк охолоджуватися всередині на 2 години до повного охолодження. Дістаньте чизкейк з духовки й поставте в холодильник на ніч.

Холодний чизкейк потрібно обережно дістати з форми й перекласти на тарілку. Збийте вершки до м'яких піків за допомогою електричного віночка і викладіть на чизкейк. Посипте гарбузовий чизкейк невеликою кількістю кориці або гарбузовим насінням та полийте карамельним соусом.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
29-09-2024, 01:15
Коментарів 0 Переглядів 1 256


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.