Ідеальний осінній десерт. Дуже смачний чизкейк з гарбуза, який просто тане в роті

Новини України / Смачні рецепти
1 437
0

Святкувати настання осені можна з сезонною випічкою, наприклад, гарбузовим чизкейком. З ніжною, злегка приправленою прянощами вершковою начинкою та хрусткою імбирною основою, він вартий того, щоб його спробувати.

Про те, як готувати гарбузовий чизкейк, розповідає Good Food.

Що потрібно для гарбузового чизкейка



Для того, щоб приготувати гарбузовий чизкейк, потрібні такі продукти:

борошно - 50 г;
гарбузове пюре - 425 г;
масло - 80 г;
імбирне печиво - 275 г;
яйця - 6 шт.;
крем-сир (нежирний) - 800 г;
коричневий цукор - 200 г;
вершки - 400 мл;
мелена кориця - до смаку;
карамельний соус - 3 ст. л.

Як готувати чизкейк з гарбузом



Розтопіть масло, а печиво подрібніть в крихту, після чого змішайте інгредієнти. Застеліть форму для випікання пергаментом, викладіть суміш у підготовлену форму для торта, розподіляючи її з боків і притискаючи ложкою.

Випікайте корж протягом 10 хвилин в розігрітій до 220 градусів духовці. Готовий корж змастіть яєчним білком з 1 яйця та випікайте ще протягом 3 хвилин.

Для приготування начинки збийте крем-сир до розпушення. Додайте гарбузове пюре, цукор і борошно, та знову збийте до однорідної маси. Не перестаючи збивати, поступово додайте яйця й 1 жовток. Збивайте, доки суміш не стане однорідною і кремоподібною.

Вилийте начинку на випечену бісквітну основу, потім поставте форму на глибоке деко або в більшу форму. Налийте у більшу форму води так, щоб її рівень доходив до половини дна форми.

Випікайте гарбузовий чизкейк протягом 10 хвилин, а потім зменште температуру духовки до 110 градусів. Після цього випікайте чизкейк ще протягом 1,5 години, поки чизкейк не схопиться, лише злегка рухаючись посередині, якщо обережно потрясти форму.

Вимкніть духовку, потім відчиніть дверцята духовки й залиште чизкейк охолоджуватися всередині на 2 години до повного охолодження. Дістаньте чизкейк з духовки й поставте в холодильник на ніч.

Холодний чизкейк потрібно обережно дістати з форми й перекласти на тарілку. Збийте вершки до м'яких піків за допомогою електричного віночка і викладіть на чизкейк. Посипте гарбузовий чизкейк невеликою кількістю кориці або гарбузовим насінням та полийте карамельним соусом.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
У мікрорайоні Чернівців - пожежа: горить велика територія
20 662
У Чернівцях біля ліцею дитина зламала дерево сакури: мати просто спостерігала - відео
9 223
У холодильнику у дитсадку зберігали пиво: у Чернівцях перевірили харчоблоки і виявили серйозні порушення
8 529
Вийшли всім селом із прапорами та калачами: на Буковині зустріли воїна, який повернувся з полону - відео
5 623
П'ять квартир та офіс дружини: що задекларував новий головний прокурор Буковини
5 577
Прив'язали до мотоцикла і волочили: росіяни жорстоко стратили українського полоненого
5 064
На Буковині - новий прокурор: хто ним став
4 725
На Буковині завтра різко зміниться погода: чого чекати
4 724
Навколішки і з прапорами: на Буковині зустріли траурний кортеж із захисником - фото
4 077
"Якщо належить ПЦУ, значить, належить ПЦУ": Клічук прокоментував сутичку біля храму Чернівців
3 932