Гречка любить одну спецію: як зварити крупу, яка стане шедевром

Новини України / Лайфхаки
54 701
0

Гречка – популярна в Україні крупа, з якої господині готують купу страв. Ця каша буде в рази смачнішою, якщо знати, що саме треба додати.

Про це пише Радіо Трек.



Перед приготуванням гречку потрібно добре перебрати й кілька разів промити. Далі гречку заливають холодною водою і варять у пропорції 1:2 у посуді товстими стінками.

Як правильно заправляти гречку?

Сіль та інші спеції додаються у гречку на початку приготування. Разом із сіллю в гречку додають гострий перець чилі, куркуму, сушений часник, імбир або цибулю. Однією з найкращих спецій до гречки є кмин. 

Це насіння треба обсмажити в олії й потім додати до гречки, яка закипіла. Можна використовувати кмин і у вигляді порошку.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
На Буковині відкриють одне з найбільших лавандових полів України - фото
У трагічній ДТП у Франції загинули викладачки коледжу на Буковині: що про них відомо
Липові довідки за 4000 євро: на Буковині затримали чоловіка, який допомагав уникнути призову
Підполковника з Буковини посмертно відзначено званням Героя України
ДТП автобуса з буковинцями у Франції: є перші деталі розслідування і звинувачення
У Чернівцях у зв'язку із будівництвом центру «Буковина Мол» змінять організацію дорожнього руху
15 червня, 2025
У коледжі на Буковині розповіли про стан дітей, які потрапили в аварію у Франції
Уроки англійської та ресторанне меню: що пропонують літні табори на Буковині
Більше дронів – менше втрат. Воїни 80 бригади збирають на мавіки
Всі діти живі і скоро будуть на Буковині: що наразі відомо про трагічну ДТП у Франції