Гречка любить одну спецію: як зварити крупу, яка стане шедевром

Новини України / Лайфхаки
54 585
0

Гречка – популярна в Україні крупа, з якої господині готують купу страв. Ця каша буде в рази смачнішою, якщо знати, що саме треба додати.

Про це пише Радіо Трек.



Перед приготуванням гречку потрібно добре перебрати й кілька разів промити. Далі гречку заливають холодною водою і варять у пропорції 1:2 у посуді товстими стінками.

Як правильно заправляти гречку?

Сіль та інші спеції додаються у гречку на початку приготування. Разом із сіллю в гречку додають гострий перець чилі, куркуму, сушений часник, імбир або цибулю. Однією з найкращих спецій до гречки є кмин. 

Це насіння треба обсмажити в олії й потім додати до гречки, яка закипіла. Можна використовувати кмин і у вигляді порошку.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують
Відстрочка від мобілізації більше недоступна: кого система “Оберіг” внесла до «чорного списку»
Більше не Першотравневий: відзавтра райсуд у Чернівцях називатиметься інакше
«Їх викидали і палили»: працівники Чернівецького музею відновили ікони, яким понад сто років
Шукають майже два тижні: батьки 13-річної Еріки Руснак просять її повернутися - відео
У Чернівцях біля лікарні на тротуар впало дерево - фото
Вперше за 60 років: у Чернівцях розпочнуть капремонт вулиці Головної за 200 мільйонів гривень
Гроза та заморозки вночі: на Буковині очікується різке погіршення погоди
Замість басейну - котлован: територія для Палацу водних видів спорту у Чернівцях стала небезпечною - фото
Звільнилися двоє заступників керівника управління освіти Чернівців: що сталося
Чернівчан просять зустріти загиблого Героя Валерія Боднарюка