RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


У Пентагоні не вважають операцію українських військ у Курській області Російської Федерації ескалацією. Таку заяву зробила заступниця речника американського оборонного відомства Сабріна Сінгх.

"Ми не вважаємо, що це будь-яким чином є ескалацією . Україна робить те, що потрібно для досягнення успіху на полі бою", – наводить її слова кореспондент "Голосу Америки" Остап Яриш.



Вона додала, що США будуть і надалі підтримувати Україну тими засобами, які їй потрібні.

Крім того, Сінгх зауважила, що дії України в Курській області "відповідають політиці США" щодо використання наданого озброєння.

Бої в Курській області
Вже третю добу в Курській області РФ тривають бойові дії. У ЗМІ повідомляють про операцію ЗСУ, хоча у Генштабі офіційно ці події не коментують.

На ситуацію на Курщині відреагували в Міністерстві оборони Франції. Там наголосили, що операція України має "певний початковий успіх".

Неназваний радник президента Зеленського у коментарі The Washington Post також сказав, що українські офіційні особи просять США дозволити їм використовувати ATACMS великої дальності для ураження аеродромів, які Росія використовує для атак у відповідь. Це, на думку Києва, дозволить військовим утримати частину Курської області.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Аліна Книжник
9-08-2024, 08:35
Коментарів 2 Переглядів 789

Теги -
Hаписав: КИЯНИ, Коментарів: 0, Новин: 0, 9 серпня 2024 09:12
В новині:
Документ 1455-2021-п, чинний, поточна редакція — Редакція від 23.09.2023, підстава - 1000-2023-п
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1455-2021-%D0%BF#Text
блокпост - посилений контрольно-пропускний пункт, який за рішенням військового командування тимчасово встановлюється на вході/виході (в’їзді/виїзді) на територію/з території, де введено воєнний стан і встановлено особливий режим (за винятком державного кордону), на якому облаштовуються місця для перевірки осіб, транспортних засобів, багажу та вантажів, позиції вогневих засобів та бойової техніки, місця для відпочинку та забезпечення життєдіяльності особового складу, який виконує завдання на такому пункті, до складу якого можуть входити службові особи військових формувань та правоохоронних органів, які відповідно до закону залучені до здійснення заходів правового режиму воєнного стану;

Документ 1456-2021-п, чинний, поточна редакція — Прийняття від 29.12.2021
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1456-2021-%D0%BF#Text
7. Уповноважена особа має право вимагати в особи пред’явлення нею документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи, у таких випадках:
якщо особа має зовнішні ознаки, схожі на ознаки особи, яка перебуває в розшуку, або безвісно зниклої особи;
якщо існує достатньо підстав вважати, що особа вчинила або має намір вчинити правопорушення;
якщо особа перебуває на території чи об’єкті із спеціальним режимом;
якщо в особи є зброя, боєприпаси, наркотичні засоби та інші речі, обіг яких обмежений або заборонений або для зберігання, використання чи перевезення яких потрібен дозвіл, якщо встановити такі права іншим чином не можливо;
якщо особа перебуває в місці вчинення кримінального, адміністративного правопорушення або дорожньо-транспортної пригоди, іншої надзвичайної події;
якщо зовнішні ознаки особи чи транспортного засобу або дії особи дають достатні підстави вважати, що особа причетна до вчинення правопорушення, транспортний засіб може бути знаряддям чи об’єктом вчинення правопорушення;
порушення особою відповідних заборон, введених на території, де запроваджено правовий режим воєнного стану.

блокпост - посилений контрольно-пропускний пункт, який за рішенням військового командування тимчасово встановлюється на вході/виході (в’їзді/виїзді) на територію/з території, де введено воєнний стан…
Якщо є блокпост має бути рішення комендатури. Якщо блокпост серед населеного пункту, громади, району ваш комендант зовсім не дружить з законом. Такі рішення не мають правової основи. Збиратися громадами брати вила і зносити. І нехай тільки спробують відкривати роти. Закон на вашому боці. Кликати ЗМІ і доводити протиправні дії.

Hаписав: Чернівчани, Коментарів: 0, Новин: 0, 9 серпня 2024 11:01
В новині:
А що вони дійсно пишуть рішеннях встановити блок - пост?
Блокпост може бути при в'їзді в район, область, навколо міст.
Незаконний президент шляхом впливу на незаконні формування встановлює незаконну диктатуру.


Рівно 54 роки тому вперше на Театральній площі пролунала ця пісня Володимира Івасюка

Завтра, 14 вересня, відбудеться прощання із Героєм
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Допомогли відтворити дійство молодша та середня групи акторів Чернівецького фольклорного театру-студії "Ґердан"


Проблема віртуального покоління. Блог Ярослава Волощука
Все частіше у засобах масової інформації до нас потрапляють новини про дуже негативні явища поміж частини молодого покоління.
Незрівнянний світ Назарієвої краси. Блог Юлії Пацаранюк
Враження від фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси"
ВІДЕО Переглянути все відео

Місцеві щотижня передають на фронт тонни смачної їжі

Ваша дитина навчається в старших класах і мріє здобути престижну освіту? Допоможіть їй знайти свій вибір у житті, подавши заявку до Буковинської малої академії наук учнівської молоді.

"Контінентал Фармерз Груп" розширює свої логістичні потужності та розбудовує напрямок залізничної логістики, створивши власний парк вагонів-зерновозів. Компанія вже отримала перші 50 із 250-ти запланованих вагонів-гоперів об’ємом 116 м³.

Не відкладайте турботу про свої зуби на потім! Зверніться до SOLTYS DENTAL STUDIO вже сьогодні, щоб повернути здоров'я своєї ротової порожнини та впевненість у своїй усмішці.

У цій статті ми розглянемо, чому не варто боятися імплантації зубів і чому варто звернутися саме до стоматології Markoclinic в Чернівцях — клініки з бездоганною репутацією та високими стандартами якості.