Чим маринувати м'ясо, щоб воно принесло не шкоду, а користь

Новини України / Смачні рецепти
2 813
0

М'ясо — це дуже корисний продукт, в якому багато білка. Воно буде приносити максимальну користь, якщо готувати його певним способом. Маринадів, які дуже популярні влітку — це теж стосується.

Які маринади краще обирати, розкаже дієтологиня Оксана Скиталінська у подкасті "Як це жити" на YouTube.



Який маринад краще обирати

Експерт наголосила, що неперероблене м'ясо буде приносити максимальну користь. Тобто, якщо ви його запечете або зробити шашлик — це не шкідливо.

Скиталінська пропонує маринувати м'ясо кислими продуктами, наприклад соком лимона, яблучним та апельсиновим соком.

"Також це може бути біле або червоне вино. Також спробуйте бальзамічний оцет, якщо додати трав — біологічних речовин стане ще більше", — розказала дієтологиня.

Також для маринування цілком підійде мінеральна вода з газом.

"Дайте м'ясу так ніч постояти — і ви отримаєте дуже корисний продукт", - зазначила експертка.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.