М'ясо — це дуже корисний продукт, в якому багато білка. Воно буде приносити максимальну користь, якщо готувати його певним способом. Маринадів, які дуже популярні влітку — це теж стосується.
Які маринади краще обирати,
розкаже дієтологиня Оксана Скиталінська у подкасті "Як це жити" на YouTube.
Який маринад краще обиратиЕксперт наголосила, що неперероблене м'ясо буде приносити максимальну користь. Тобто, якщо ви його запечете або зробити шашлик — це не шкідливо.
Скиталінська пропонує маринувати м'ясо кислими продуктами, наприклад соком лимона, яблучним та апельсиновим соком.
"Також це може бути біле або червоне вино. Також спробуйте бальзамічний оцет, якщо додати трав — біологічних речовин стане ще більше", — розказала дієтологиня.
Також для маринування цілком підійде мінеральна вода з газом.
"Дайте м'ясу так ніч постояти — і ви отримаєте дуже корисний продукт", - зазначила експертка.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
11-06-2024, 00:45
0
2 542