Готуємо "Пломбір" як у магазині за 10 хвилин: рецепт натурального морозива

Новини України / Смачні рецепти
2 464
0

Пломбір — це класичний вид морозива, який запам'ятовується своєю ніжною, кремовою текстурою та багатим, насиченим смаком. Крім цього, завдяки високій жирності, він тане повільніше, ніж інші види морозива.

Про те, як готувати молочний пломбір в домашніх умовах, розповідає Лілія Цвіт в YouTube-канал.

Що потрібно для домашнього пломбіра

Для того, щоб приготувати цей неймовірно смачний десерт дитинства, потрібні такі інгредієнти:

яєчні жовтки - 3 шт.;
жирні вершки (або сметана) - 200 г;
молоко - 100 мл;
цукор - 60 г;
ванільний цукор - 16 г.
Як готувати пломбір швидко
Хоча пломбіру треба певний час, щоб застигнути, готувати його неймовірно просто.

Спочатку приготуйте заварну основу: в каструлю вилийте жовтки, додайте цукор звичайний і ванільний — і збивайте міксером на високих оборотах до пишної світлої маси.



Додайте охолоджені молоко і вершки, перемішайте суміш та поставте на невеликий вогонь. Підігрійте майбутнє морозиво, постійно помішуючи - воно стане густішим.

Після цього зніміть каструлю з вогню, помістіть у посуд з холодною водою (це пришвидшить охолодження). Під час цього збийте охолоджені вершки або сметану міксером до пишної маси.

Додайте заварну основу і збийте міксером до однорідності. Після цього поставте морозиво в морозилку до застигання - і можна пригощатися!






Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
Вчителька з села Розтоки написала перший роман «Анна» на діалекті Буковинської Гуцульщини
4 796
Понад 40 років навчала української мови та літератури: не стало багаторічної викладачки коледжу у Чернівцях
3 525
Зросте мінімальна зарплата та курс валют: що передбачає державний бюджет на 2026 рік
3 130
Півтори тисячі років під ногами. Поблизу центру Чернівців виявили унікальну пам’ятку
2 882
У Чернівцях попрощалися з диригентом Володимиром Шнайдером
2 671
«Ці діти пожертвували своїми життями»: у ліцеї Чернівців – уже 14 загиблих на війні випускників
2 536
Зеленський відзначив високими нагородами двох педагогів з Буковини
2 444
«Купуй чернівецьке»: на Центральній площі триває ярмарок-презентація локальних виробників
2 431
"З'їжте за мене бутерброд "мальва": нацгвардійці з передової привітали Чернівці - відео
2 107
Не стало захисника із Буковини Степана Мартинюка
2 099


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.