Маринад для шашлику — це дуже важлива річ, яка може зробити м'ясо неперевершеним, або навпаки. Є один фрукт, який може зробити шашлик просто "божественним".
Що треба додати,
розкаже "Шуба".
Що треба додати до маринадуМаринад на основі ківі ідеально підходить для будь-якого виду м’яса, хай то свинина, яловичина чи птиця. Цей маринад надзвичайно ефективний завдяки наявності органічних кислот, які допомагають розкласти колаген в м’ясі й зробити його більш ніжним і соковитим.
Для маринаду візьміть (розраховано на 4 порції):1 кілограм свинячого ошийка;
2 цибулини;
2 ківі;
2 томати;
сіль, перець, спеції до смаку.
Рецепт приготуванняПомийте м’ясо, обсушіть його і наріжте на середні кубики. Ківі очистіть і дрібно наріжте. Змішайте шматочки свинини з ківі, додайте спеції, посоліть, поперчіть і добре перемішайте. Поставте в холодильник на 30 хвилин.
Очистіть цибулю і наріжте її кільцями товщиною 5 міліметрів. Помідори помийте, обсушіть і наріжте кружечками товщиною 1 сантиметр.
На шампури нанизуйте свинину, цибулю і помідори. Смажте на розжареному вугіллі, періодично перевертаючи, 20 -30 хвилин. Готовий шашлик можна подавати до столу відразу. Його смак вас вразить назавжди!
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
15-05-2024, 01:15
0
425