RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Закон про мобілізацію змінить підхід до війни, а також покладе край історії, коли частина людей воює на фронті, а частина — "живе своїм мирним, спокійним життям".

Про це у суботу, 11 травня, заявив речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телеканалу Еспресо.



"Ця разюча відмінність, яка впадає в очі кожен раз, коли повертаєшся з Донбасу у мирні міста, не є нормальною. Це було б зрозуміло, якщо б у нас був слабкий ворог. Наразі ворог такий, що потрібно мобілізуватися всій країні, усьому суспільству", – сказав Лазуткін.

Речник нагадав, що з 18 травня, коли закон про мобілізацію стане чинним, усі чоловіки від 18 до 60 років мають оновити свої дані в ТЦК та СП.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
11-05-2024, 19:39
Коментарів 3 Переглядів 1 274

Hаписав: Черновіц, Коментарів: 0, Новин: 0, 11 травня 2024 21:38
В новині:
Які зміни, кому ви розповідаєте про зміни. Доловлять всю бідноту і на тому мобілізація. А для мажорів 17 000, як плюнути. Хто не зрозумів, влада найняла радників з раші. Бо такі методи тільки у раші можливі. І взагалі все влада робить останнім часом має сліди тільки раші.
Чи може хтось повірить, що будуть вертати емігрантів?
Думаю їх ніхто не будн вертати.
Ціль влади, щоб Україна скоріше програла війну.
А якщо народ почнуть вертати, захід зброю давати, це вже у плани влади не входить.
Розумієте, сама влада розуміє, що з росіянами буде легше і жити, і красти. Тому підтримка СВО і росіян не прямо, але є. Наші хлопці там гинуть дарма.
Все одно Європи нам не бачити, крім того, без суттєвої допомоги НАТО ми війну програємо.
Вже до цього йде.

Hаписав: юя, Коментарів: 0, Новин: 0, 11 травня 2024 22:09
В новині:
Треба визнати, що по факту ми маємо всі ознаки "режиму воєнної диктатури", люди у віськовій формі порушують права людей, і їх ніхто за це не карає, поліція їх прикриває, а отже це є озакою того, що ці дії координуються зверху, мантру про перегиби на місцях на другий рік цього свавілля вже не діють!
Права що записані в конституції і не можуть бути обмежені навіть під час военного стану - порушуються в масовому порядку.
Уважно прочитайте їх, та фіксуйте тих, хто безпосередньо їх порушує відносно будь-якої людини, це єдиний спосіб показати виконавцям цих злочинів, що вони рано чи пізно понесуть за це покарання, тільки це може їх зупинити:
Отже, статті КУ.
Стаття 64. В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень. НЕ МОЖУТЬ бути обмежені права і свободи, передбачені статтями 24, 25, 27, 28, 29, 40, 47, 51, 52, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 Конституції.

Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

Стаття 27. Кожна людина має невід'ємне право на життя. Ніхто не може бути свавільно позбавлений життя. Обов'язок держави - захищати життя людини. Кожен має право захищати своє життя і здоров'я, життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань

Стаття 28. Кожен має право на повагу до його гідності. Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.

Стаття 29. Кожна людина має право на свободу та особисту недоторканність. Ніхто не може бути заарештований або триматися під вартою інакше як за вмотивованим рішенням суду і тільки на підставах та в порядку, встановлених законом.

Стаття 47. Кожен має право на житло. Ніхто не може бути примусово позбавлений житла інакше як на підставі закону за рішенням суду.

Стаття 55. Права і свободи людини і громадянина захищаються судом.

Стаття 60. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази.

Стаття 62. Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Стаття 63. Особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім'ї чи близьких родичів, коло яких визначається законом. Підозрюваний, обвинувачений чи підсудний має право на захист.

Ніхто не має права порушувати Конституцію України !!!

Hаписав: Вася, Коментарів: 0, Новин: 0, 12 травня 2024 13:18
В новині:
Ця кончена, мразотна, брехлива, злодійкувата влада маріонеток США не заслуговує на захист. Але вона по факту отримала карт-бланш на будь-які свої дії.І буде класти населення сотнями тисяч. А потім втече в Ізраїль. Ось так буде.


Температурні рекорди у місті фіксують вже шостий день поспіль.

На місці події працюють патрульні поліцейські
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

У натовпі можна побачити не тільки чоловіків, а й велику кількість жінок


НАТО – крок за кроком, або маємо те, що маємо. Блог Ярослава Волощука
Я не випадково у фразі використав відомі слова першого Президента України Леоніда Кравчука
Алея – для стихійних базарників і безхатьків. Блог Надії Будної
Мешканці Гравітону скаржаться, що Алею небайдужості в їхньому мікрорайоні перетворили на стихійний базар
ВІДЕО Переглянути все відео

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.


Новий заклад "Чорні вівці" на вулиці Воробкевича – це не просто місце, де можна скуштувати свіже прохолодне крафтове пиво, але й насолодитися справжнім гастрономічним святом. У цьому магазині вас чекають не тільки різноманітні види пива, але й велика кількість смачних страв.

Відкриті простори, спортивні майданчики, дитячі табори та розважальні центри готові прийняти дітей та подарувати їм незабутні літні дні. Ця стаття допоможе вам зорієнтуватися та обрати найкращий спосіб, як провести літо вашій дитині.

Теніс - це не просто спорт, це мистецтво, яке об'єднує гравців і вболівальників з усього світу. Його популярність зростає завдяки видатним зіркам, які своїми досягненнями та майстерністю вписали свої імена в історію. Давайте познайомимося з деякими з них.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.