RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса і навіть готувати з нього пиріг. А рецепти з ним не вимагають зусиль.

Про те, як приготувати пісну страву з кабачками зі щавлем, розповідає кулінарний ресурс з рецептами Smachno.in.ua.



Як готувати кабачки зі щавлем;

Кабачки — 700 г;

Щавель — 100 г;

Зелена цибуля — один пучок;

Помідори (солодкі) — 2 шт;

Болгарський перець — 200 г;

Часник — 1-2 зубчики;

Цукор — 1 ч. л;

Борошно — 3-4 ст. л;

Олія — 3-5 ст. л;

Сіль — до вашого смаку;

Перець — до вашого смаку.

Як готувати кабачки зі щавлем

Почніть приготування з обробки щавлю — вимийте його від бруду, обріжте стебла та наріжте решту на великі частини. Перець вимийте, видаліть плодоніжку та насіння і наріжте на маленькі кубики. Зелену цибулю помийте, трохи просушіть рушником і подрібніть ножем.

Вимиті томати занурте в окріп на 20 секунд, обережно витягніть і зніміть шкірку. Після цього наріжте помідори на дрібні кубики.

Розігрійте пательню з олією, викладіть цибулю, перець — і тушкуйте 5 хвилин. Додайте помідори, щавель і цукор, перемішайте, додайте сіль та перець до смаку, накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні 15 хвилин.

В цей час вимийте кабачки, наріжте їх кружальцями завтовшки 5 мм та обваляйте в підсоленому борошні. Розігрійте іншу пательню з олією та підсмажте кабачки до золотистої скоринки з кожного боку на середньому вогні. Викладіть підсмажені кабачки на таріль з серветкою чи паперовим рушником, щоб забрати зайве масло.

Коли тушковані овочі будуть булькотіти, додайте до них смажені кабачки та розчавлений часник. Перемішайте майже готову страву, накрийте кришкою і тушкуйте ще 3-5 хвилин — і після цього кабачки з щавлем можна подавати до столу!


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
29-03-2024, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 947

Теги -

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.