RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Квашена капуста — це чудовий вибір для закуски, бо в ній повно вітамінів. Якщо ви плануєте самостійно її квасити, рекомендується дотримуватися місячного календаря для оптимальних результатів.

Про це пише РБК-Україна (проєкт Styler).



Коли квасити капусту в березні

За вченнями езотериків, ідеальний період для квашення капусти — це період висхідного Місяця. У цей час активізуються бактерії, що сприяють бродінню.

Навпаки, під час спадного Місяця їхня активність зменшується. Щоб уникнути несмачної, м'якої та водянистої капусти, розпочинати процес квашення краще у висхідний період Місяця.

Для отримання смачної, хрусткої капусти важливо правильно вибрати день для квашення, керуючись місячним календарем.

У березні 2024 року сприятливими днями будуть 13 та 14 березня (висхідний Місяць у Тельці), 15 та 16 березня (висхідний Місяць у Близнюках) та 17-19 березня (висхідний Місяць у Раці).

Коли не можна квасити капусту в березні 2024

Несприятливими днями для квашення капусти в березні 2024 року будуть 10 та 25 березня, коли рекомендується утримуватися від цього процесу.

Загалом, за місячним календарем у березні 2024 року існує значна кількість вдалих періодів для соління капусти.

Яку капусту брати для квашення:

Вибирайте свіжу, щільну капусту білих сортів;

Добре помийте капусту та інші інгредієнти;

Використовуйте чисту посудину;

Дотримуйтесь пропорцій солі та інших спецій;

Забезпечте капусті оптимальні умови для бродіння: прохолодне темне місце;

Регулярно проколюйте капусту дерев'яною шпажкою.
8-03-2024, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 5 099

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.