На прилавках українських магазинів стали з'являтися ранні овочі. Чи варто їх купувати, чи корисні вони?
На це питання
відповідає кулінарка Дарина Дорошкевич в Instagram.
Кому не варто їсти ранні овочі
Алергікам;
Людям похилого віку;
Дітям до 3-х років;
Людям з хронічними захворюваннями перед вживанням краще запитати у лікаря.
Також овочі можна вимочити у воді.
1 чайна ложка солі на літр води. І замочити: зелень на 10 хвилин, овочі — на 30 хвилин.
Замість солі ще радять соду — гарний варіант, але відчувається смак соди в овочах.
"Я завжди за сезонні овочі. Ми живемо у світі, де виводять нові більш ранні сорти, то ж досвід бабусь та мам вже неактуальний. Але глобально сезонність залишається. І лютий з березнем — не найкращі сезони для смачних огірків", - зауважила Дорошкевич.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
3-03-2024, 02:00
0
1 648