Млинці – ідеальний варіант для сніданку, а також можуть стати вдалим доповненням до будь-якого меню. Крім цього, ця страва досить бюджетна, особливо якщо ви готуватимете млинці без яєць і молока.
Про це
розповідає фуд-блогерка Оксана Голіян у ютуб.
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
500 мілілітрів мінерального газування;
50 г олії (3-4 столові ложки);
Половина чайної ложки солі;
2 чайні ложки цукру;
250-280 г борошна.
Почнемо приготування. Ажурні млинці дуже швидко смажаться, а тісто для них робиться буквально за кілька хвилин, після чого йому знадобиться небагато часу, щоб воно наполягло. Спочатку змішайте воду із сіллю та цукром. Потім починайте поступово всипати муку, ретельно все перемішуйте.
Потім додайте масло|мастило| і ще раз збийте тісто, щоб воно було однорідним. Після цього залиште суміш на 10-15 хвилин.
Смажити млинці потрібно на добре розігрітій сковороді з олією, з обох боків. Наливайте тісто тонким шаром, щоб млинці були ажурними та ніжними.
Перевертайте млинець на інший бік, коли помітите, що краї почали рум'янитися. Кожна господиня робить це по-різному: хтось перевертає вилкою, хтось лопаткою. Вибирайте найзручніший спосіб саме для вас.
Подавати готові млинці можна як самостійну страву, так і разом із будь-якою начинкою. Прекрасно підійде джем чи щось солодке.
6-02-2024, 01:15
0
1 356