Вживання зеленого чаю допоможе знизити ризик розвитку недоумства

Новини України
1 126
0

Лікарі виявили, що вживання трьох чашок зеленого чаю день може допомогти зменшити ризик розвитку деменції.

Доктор Едвард Окелло з Дослідницького центру харчування людини Університету Ньюкасла розповів, що зелений чай може підвищити розумову активність і здоров'я людини, пише Independent.

Професор Окелло пояснив, що зелений чай містить хімічну речовину під назвою епігалокатехін галат, яка вбиває фермент у клітинах мозку, що шкодить йому.

Чим корисний зелений чай

За даними вчених, зелений чай дуже корисний для людського організму. Але це ще не все, він також може зробити вас щасливішими. Крім того, що цей напій здатний знизити ризик смертельних серцевих захворювань та інсульту, він може діяти як засіб для підвищення настрою. "З наукової точки зору, в зеленому чаї є біоактивні речовини, які зберігають розум зосередженим і водночас спокійним", - розповіла експерт з харчування для здоров'я мозку Меггі Мун.

Однак вчені попередили, що хоча зелений чай може допомогти підняти настрій, слід пам'ятати, що це не універсальний засіб.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.