RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«Супи від 38 гривень, десерти – від 18 гривень»:  у деяких потягах запроваджують харчування пасажирів


Укрзалізниця запропонує пасажирам повний комплекс харчування у поїздах – від сніданків до перших страв і десертів.
Про повідомив в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

Страви вже з 18 червня пропонуватимуться пасажирам у тестовому режимі в окремих поїздах. Повноцінне харчування буде доступне пасажирам чотирьох поїздів: № 81 Київ – Ужгород, № 104 Київ – Маріуполь, № 7 Київ – Івано-Франківськ та № 749 Київ – Івано-Франківськ.

Тестування відбуватиметься впродовж трьох місяців і за його результатами буде прийняте рішення щодо подальшого запровадження послуги.

"Ми пропонуємо повний комплекс харчування – від сніданків до перших страв і десертів. Розрахуватися можна як готівкою, так і карткою за допомогою терміналів. Уже в наступні декілька тижнів буде можливо замовити ланч-бокси при купівлі квитків. Ми подивимося, наскільки технологія буде прийнятною, чи сподобається послуга пасажирам, і потім визначимося щодо подальшого її запровадження", - зазначив Євген Кравцов.

У межах послуги розроблено спеціальне меню, у якому на вибір пасажирам пропонується кілька варіантів: придбати ланч-бокс, який включатиме певний набір страв та напоїв, або обрати за бажанням окремі гарячі страви, снеки та напої. Ланч-бокс можна буде замовити під час придбання квитка онлайн або в касі на станції, а також безпосередньо у вагоні. Вартість ланч-боксів залежно від асортименту складатиме 95 та 115 грн. Також Укрзалізниця пропонує окреме меню сніданків, у якому на вибір є каші, сирники та кисломолочні напої.

«Супи від 38 гривень, десерти – від 18 гривень»:  у деяких потягах запроваджують харчування пасажирів


Серед гарячих страв на вибір пасажирам пропонується три види першої страви (грибний суп, курячий бульйон та гаспачо), три види основної страви (картопляне пюре з куркою, паста болоньєзе та кус-кус із овочами). Також можна замовити сендвічі та різноманітні десерти. Вартість перших і основних страв буде доступна пасажирам за ціною від 38 грн за порцію, сендвічів – 42 грн, десертів – від 18 грн, сніданки коштуватимуть від 29 грн. Серед напоїв – різноманітні чаї, соки, кава, газовані напої та інше. На упаковках зазначатиметься калорійність страв.
16-06-2018, 19:12
Коментарів 0 Переглядів 1 371

Теги -

Пожежу помітили сусіди, проте вже тоді, коли полум'я охопило весь будинок

Захисник загинув, а на його гроші було куплено дрони та автомобіль
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Через теплу погоду тюльпани розквітли майже на 20 днів раніше


“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.