Цього року дещо зросли ціни на продукти для страв, які традиційно подають до столу на Різдво.
Про це в ефірі Еспресо.TV розповів виконавчий директор Економічного дискусійного клубу Олег Пендзин.
Він розповів, що орієнтовно загальна вартість страв, які будуть присутні на святковому столі, цьогоріч зросте на 18-20%. Для підрахунків коефіцієнту взяли середню вартість таких страв, як вареники з капустою, хліб, тертюхи зі сметаною та пісний борщ.
"Якщо порахувати, то приблизно всю цю їжу можна буде поставити на стіл за 300-350 грн. Якщо врахувати, що ми візьмемо 1 кг куті, близько 35 вареників, 20 тертюхів, то в середньому страва виходить 25-30 грн, кутя - десь 50 грн. В цілому за 300-350 грн 12 страв на столі буде", - наголосив Пендзин.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
5-01-2018, 22:17
0
2 716