Скільки треба грошей, щоб накрити різдвяний стіл з 12 страв. Оцінка економіста

Новини України / новини / економіка, бізнес
2 803
0
Скільки треба грошей, щоб накрити різдвяний стіл з 12 страв. Оцінка економіста

Цього року дещо зросли ціни на продукти для страв, які традиційно подають до столу на Різдво.

Про це в ефірі Еспресо.TV розповів виконавчий директор Економічного дискусійного клубу Олег Пендзин.

Він розповів, що орієнтовно загальна вартість страв, які будуть присутні на святковому столі, цьогоріч зросте на 18-20%. Для підрахунків коефіцієнту взяли середню вартість таких страв, як вареники з капустою, хліб, тертюхи зі сметаною та пісний борщ.

"Якщо порахувати, то приблизно всю цю їжу можна буде поставити на стіл за 300-350 грн. Якщо врахувати, що ми візьмемо 1 кг куті, близько 35 вареників, 20 тертюхів, то в середньому страва виходить 25-30 грн, кутя - десь 50 грн. В цілому за 300-350 грн 12 страв на столі буде", - наголосив Пендзин.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують