Американське видання The Washington Post розповіло про корисні властивості українського борщу та рецепт його приготування.
У The Washington Post авторка статті про українську страву Еллі Крігер назвала її “розкішною їжею”.
"Іноді я купую продукти з конкретним рецептом, але частіше я виходжу на ринок і нехай інгредієнти говорять зі мною. Нещодавня поїздка туди завантажила мої сумки купою чудових свіжих овочів: моркви, буряка, кореня селери та цибулі, поряд з гарною твердою головкою капусти. Я багато розмірковувала дорогою додому, уявляючи всі різноманітні страви, які я могла би створити з цих продуктів. Але коли на думку прийшов борщ, то питання було вирішено. Жодна страва не може подати ці інгредієнти більш синергічно, перетворюючи овочі в домашню, але розкішну їжу...", - написала оглядач WP.
"Цей рецепт борщу - те, що я зробила... Він включає в себе шматочки м'якої яловичини, які треба варити з овочами в бульйоні упродовж приблизно години, поки все не стане м'яким", - додала Крігер.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram