RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

ЗМІ дізналися, як зростали статки співмешканки нового голови Нацполіції

Співмешканка нового голови Нацполіції Сергія Князєва Вікторія Князєва володіє сімома квартирами трьома елітними автомобілями, п'ятьма земельними ділянками та будинком.

Зазначається, що у е-декларації Сергія Князєва сказано, що він володіє двома квартирами під Києвом: в Броварах та в селищі Чабани, причому квартира у Чабанах знаходиться у спільній власності з дітьми та Вікторією Князєвою. Вікторія Князєва також була прописана з Сергієм Князєвим та його батьками у їхній квартирі в Білій Церкві. Однак у деклараціях за останні три роки Князєв не вказував, що у нього є дружина, пише Bihus.info.

Згідно з даними реєстру нерухомого майна, у 2011 році Вікторія Князєва придбала дві сусідні квартири в селі Чабани Київської області загальною площею в 130 квадратних метрів. Одна із цих квартир вказана в е-декларації Сергія Князєва як спільна власність з родиною.

Вікторія Князєва також придбала у 2011 та 2013 роках дві квартири в Києві - по вулиці Маршала Гречка та на проспекті Петра Григоренка.

Крім того, у 2014 році вона придбала ще одну квартиру площею 63,1 кв.м в новобудові ЖК Вишневий Затишок в місті Вишневе Київської області.

Як з'ясував журналіст, ринкова вартість квартири у цьому будинку складає приблизно 40 тисяч доларів.

Через місяць після купівлі цієї квартири Вікторія Князєва придбала квартиру в новобудові в селі Крюковщіна Київської області площею 57,4 квадратних метра, вартість якої становить 31 тисячу доларів.

Журналісти наголошують, що в період придбання Вікторією Князєвою квартир, Сергій Князєв керував управлінням карного розшуку Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області.

А через кілька місяців після призначення Сергія Князєва головою поліції Закарпатської області у липні 2015 року Вікторія Князєва придбала квартиру площею в 100 квадратних метрів в Ужгороді на вулиці Петра Лінтура, 17, ціна якої становить близько 68 тисяч доларів. Влітку 2015 року цей будинок ще не був зданий в експлуатацію, свідчать дані сервісу Google Панорама.

Також у Закарпатській області Вікторія Князєва придбала житловий будинок площею 48 квадратних метрів та отримала право власності на земельну ділянку 0,2069 га. І в тому ж 2015 році вона також придбала земельну ділянку в селі Шаян Закарпатської області площею 0,08 га. За інформацією з кадастрової карти, частина останньої ділянки розташована в лісі.

У вересні 2016 року, за місяць до повернення Сергія Князєва до Києва, Вікторія Князєва придбала земельну ділянку в Київській області площею 0.1576 га в селі Літочки Броварського району з цільовим призначенням “для будівництва і обслуговування житлового будинку”. Також у вересні 2016 року вона придбала ще одну ділянку в Броварському районі, також для будівництва житлового будинку в селі Рожни площею 0,1118 га.

Крім того, у її власності перебуває ділянка в селі Лук’янівка Київської області та ділянка площею 0,2496 га у Київській області в селищі Сошники. За даними кадастрової карти, половина останньої ділянки – ліс, інша половина озеро.

Вікторії Князєвій також належать три елітні авто: Volkswagen Tuareg 2013 року випуску, Mercedes E350 2010 року випуску та Mercedes Vito 2011 року випуску, приблизна вартість яких - $80 тисяч.

За даними реєстру юридичних осіб, Вікторія Князєва ніколи не займалася бізнесом.

Нагадаємо, сьогодні, 8 лютого, Кабінет міністрів призначив на посаду голови Національної поліції начальника департаменту карного розшуку Сергія Князєва.
Редактор: Юрій Коверзнєв
8-02-2017, 15:02
Коментарів 0 Переглядів 1 546

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.