Дієтологи визначили, які корисні продукти будуть популярні в наступному році.
Група американських дієтологів визначила головні фуд-тренди 2017 року. За їхніми словами, справжнім хітом стануть ферментовані продукти, виготовлені за допомогою бродіння, передає USA Today.
Дієтологи провели своє дослідження у співпраці з представниками некомерційного веб The Monday Campaigns, присвяченого здоровому способу життя. В ході роботи з'ясувалося, що в майбутньому році в моді будуть "живі" продукти і напої, насичені ферментами.
Зокрема, виявляться в тренді натуральний кефір, ферментований чай комбуча, квас і йогурт, а також квашена капуста і традиційна корейська страва кимчи, що представляє гостро приправлені квашені овочі.
Як зазначають фахівці, дані продукти містять корисні бактерії, які нормалізують травлення.
Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
28-12-2016, 07:36
0
1 659