RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Представники великого бізнесу зобов’язались чесно сплачувати податки

Представники великого і середнього бізнесу об'єдналися в "Українську бізнес ініціативу" і підписали декларацію, відповідно до якої вони зобов'язуються чесно сплачувати податки і відмовляються від непрозорого фінансування політиків.

Про це йдеться в декларації, яку підписала група представників великого та середнього бізнесу.

"Ми, власники великого та середнього українського бізнесу усвідомлюємо, що частина відповідальності за існуючу в країні кризу лежить також і на нас. Ми усвідомлюємо відповідальність за відновлення довіри в країні та створення нової моделі її розвитку", - йдеться в декларації.

"Задля цього свідомі представники бізнесу об’єдналися в "Українську бізнес ініціативу", яка ставить за мету економічне зростання України та вихід з кризи", - зазначається в заяві для ЗМІ.

Основні цінності та принципи діяльності представники організації зафіксували у Декларації.

В документі зазначається, що бізнесмени беруть на себе зобов’язання інвестувати власні кошти та залучати інвестиції в економіку України, створювати робочі місця з гідними умовами праці та її оплати.

Крім цього, вони гарантують чесність та прозорість сплати податків до українського бюджету, і обіцяють не фінансувати непрозоро політиків та політичні проекти.

В декларації також наголошується, що бізнес зацікавлений в справедливому правосудді і прозорих єдиних правилах гри, готовий сприяти створенню таких правил і зобов'язується їх дотримуватись.

"Нас об’єднала відповідальність за країну та проактивність. Якщо не діяти зараз - ми можемо втратити Україну. Наша мета - допомогти країні вийти з кризи та досягнути економічного зростання. Для цього Україні потрібен капітал, а капітал з’являється тоді, коли є довіра", - зазначає співвласник корпорації "ІСД" Сергій Тарута.

"Зараз у трикутнику "бізнес - влада - суспільство" всім нам бракує довіри, і це одне з фундаментальних понять, над яким нам треба працювати", - наголосив він.

До складу "Української бізнес ініціативи" увійшли: Сергій Тарута, співвласник корпорації "ІСД"; Віталій Антонов, президент "Концерну Галнафтогаз"; Євген Уткін, Президент і голова ради директорів КMCore; Віктор Пінчук, власник компанії EastOne; Віктор Цой, президент компанії MTI; Ігор Ліскі, Голова Ради директорів "Ефективні інвестиції"; Геннадій Буткевич, співвласник мережі супермаркетів АТБ; Андрій Гордійчук, співвласник компанії "Сварог"; Олег Бахматюк, власник "Укрлендфармінгу"; Ігор Мазепа, генеральний директор ІК "Concorde Capital"; Лев Блейзер, співвласник компанії "SigmaBleyzer" та інші.

Нагадаємо, на початку серпня в Києві відбулася перша неофіційна зустріч представників великого бізнесу.

"Це був неформальний "зліт" колишніх і нинішніх олігархів, а також просто представників великого бізнесу, який відбувся в готелі "Хайят", - написав тоді в своєму блозі нардеп БПП Сергій Лещенко.

На першій зустрічі були присутні Рінат Ахметов, Сергій Тарута, Віктор Пінчук, Василь Хмельницький і Юрій Косюк. Делегував свою довірену особу і Костянтин Жеваго. Був також представник від Євгена Уткіна. Валерій Хорошковський був на телефонному зв'язку з одним з ініціаторів зустрічі. Зустріч у ЗМІ охрестили "змовою олігархів".

Один з ініціаторів проведення зустрічі, власник "ІСД" і нардеп Сергій Тарута, заявив в інтерв'ю "Українській правді", що захід не був змовницьким, і на зустріч запрошували представників президента.

Повторна зустріч відбулася в грудні також в готелі "Хайят". На ній було заявлено про те, що до кінця 2015 року планується підписати спільну декларацію.
Редактор: Юрій Коверзнєв
1-02-2016, 12:15
Коментарів 0 Переглядів 1 291

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.