RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Наступний 2011 рік – це рік Білого Металевого Кролика (Кота). Кролик – тварина боязка, але, незважаючи на це, дуже гостинна, цiнує домашнiй затишок i красу. Тому в рiк Кролика частіше збирайтеся разом у сімейному колі, запрошуйте до себе друзiв i самi вiдвiдуйте їх.

Серед позитивних рис Кролика – романтичнiсть
i вiдданiсть. Тому шлюби, укладенi цього року, будуть особливо вдалими. А дiти, які народяться у рік Кролика, будуть обдарованими i доброзичливими.

Чекайте 2011 року на безлiч дружнiх посиденьок. Рiк спонукає до спiлкування, цікавих зустрічей і подорожей. Також цього року будь-яка допомога повернеться сторицею.

ОВЕН. Ви отримаєте можливiсть самі керувати своїм життям. Для цього матимете достатньо "козирiв". До того ж, вам посміхатиметься фортуна. У питаннях, які ви знаєте досконало, вам не буде рiвних. Головне – не пасувати.
У рiк Бiлого Металевого Кролика ви можете смiливо розпочинати власний бiзнес. На вас чекає везіння у будь-яких починаннях, кар’єрному зростаннi та в особистому життi. Перешкоди, якi ранiше вам заважали, ви легко подолаєте. Щоправда, спочатку доведеться розраховувати тiльки на власні сили, але їх у вас буде достатньо, щоби впоратися з будь-якими поставленими завданнями.

ТЕЛЕЦЬ. 2011 року вам потрiбно буде опанувати майстернiсть витримувати паузи у всiх непередбачених обставинах. Увага i обережнiсть повиннi стати вашими неодмiнними помiчниками в будь-яких ситуацiях. Не варто поспiшати – це допоможе вам уникнути серйозних помилок.
Цього року передова не для вас. Вам не варто видiлятися з натовпу. За чиєюсь спиною вам буде значно комфортнiше, до того ж, саме так ви досягнете успiху. Але це зовсiм не означає, що ви не можете брати участь у чиїхось починаннях та iнiцiативах. Розслабтеся, течiя несе вас у правильному напрямку.

БЛИЗНЯТА. Наступного року на вас чекають змiни. Навiть якщо ви на них чекаєте, все одно все пiде зовсiм не так, як ви гадали.
Рiк пiдходить для рiзноманітних експериментiв. Ви зможете посісти мiсце неформального лiдера, а також влитися в будь-яку компанiю, колектив i скрiзь зiйти за свою людину. Вашi успiхи в соцiальнiй дiяльностi серйозно зростуть, ви навiть можете дозволити собi кроки, якi дадуть необхiдний вам результат, але виглядатимуть непопулярно. Але зараз вам можна все – користуйтеся!

РАК. На вас чекає рiк серйозних досягнень у різних сферах вашого життя. Навiть якщо ви не вирiзняєтеся особливою цiлеспрямованiстю, настав час попрацювати над собою i виправити це прикре упущення.
Вам доведеться напружено працювати, щоб отримати бажане. Однак уже одне усвiдомлення перспектив сповнить вас ентузiазму. До того ж, ви завжди зможете покластися на заступництво.
Правилом року буде порада: "Тримайте себе в руках i не розпорошуйте свою енергію". Якщо вам це буде пiд силу, то i зi всiм iншим ви впораєтеся.

ЛЕВ. На вас чекає рiк перспектив, розширення iнтересiв, сфер впливу. Ви зможете будувати плани на далеке майбутнє, причому не тiльки для себе, але й для iнших. I найважливiше: заплановане вдасться реалiзовувати. До вас почнуть прислухатися навiть тi люди, на яких ви самi у минулому орiєнтувалися.
Цього року вам варто замислитися не про матерiальну сферу, а про моральну, духовну.
А ще не бiйтеся змiнювати напрям свого руху – цього року для вас всi дороги вiдкритi.

ДIВА. Наступного року можна буде забути про спокій. На вас чекають великi швидкостi, крутi вiражi.
На вас чекає рiк прориву, великих ставок i ризику. Не варто зупиняти неминуче – це важко i безглуздо. Ви помiтите, що, якщо в складних ситуацiях не панiкувати, із них можна отримати багато вигiдного i цiкавого.
Щоби легко балансувати в обставинах, що складаються, вам доведеться вiдмовитися вiд того, до чого ви звикли: певного стилю поведiнки, смакiв, схильностi піддаватися впливам.

ТЕРЕЗИ. Цього року ви не будете самотнi. Ви вiдчуєте свою необхiднiсть i затребуванiсть у цьому світі. Забудьте про егоїзм: прагнiть бiльше вiддавати, дiлитися, думати про iнших, а не лише про себе.
Громадська думка підказуватиме вам, як слiд чинити у складних ситуаціях. Цього року вашi погляди стануть об’єктивнiшими. Ви зможете зрозумiти навiть позицiю, повнiстю протилежну вашiй.
Ваша роль у колективi зросте. I на визнання оточуючими ваших заслуг цiлком можна буде розраховувати.

СКОРПIОН. Не варто йти наперекiр долі – вона не залишить вам жодних шансiв на перемогу. Зате якщо ви будете дисциплiнованi, терплячi та наполегливi, вона обов’язково посмiхнеться i обдарує вас.
Ви постанете перед вибором, який значною мiрою залежатиме не вiд ваших бажань. Ви навчитеся видiляти головне i в справах, i у стосунках. Не бiйтеся брати на себе зобов’язання. Ви зможете виконати все, що пообiцяли. Ви виявитеся значно витривалiшими i сильнiшими, нiж думали про себе ранiше. I не шукайте легких шляхiв – важкi будуть значно перспективнiшi.

СТРIЛЕЦЬ. 2011 року натхнення даватиме вам сили для того, щоби повною мiрою розкрити свiй потенцiал у найрiзноманiтнiших життєвих ситуацiях.
Вашi творчi здiбностi будуть на висотi, ви зможете реалiзувати те, про що замислювалися, але не були впевненi у своїх силах. Ви переглянете своє ставлення до життєвих цінностей.
Не вiдмовляйте собi в любовi. Її нiколи не буває багато, тому займайтеся улюбленою справою i спiлкуйтеся з коханими людьми. Ви ще в пошуку? Не засмучуйтеся: 2011 року любові ви відчуватимете вдосталь.

КОЗЕРIГ. Для вас важливим буде стан вашого внутрiшнього свiту. Якщо у вас все гаразд вдома, із близькими вам людьми, ви добре почуваєтеся – вам вдаватиметься абсолютно все.
Рiк більше пiдходить для змiцнення своїх позицiй, покращення репутацiї, нiж для збiльшення впливу або досягнення якоїсь глобальної мети. Для вас зараз набагато важливiше впевнено стояти на ногах, нiж до чогось дотягнутися.
Ви зможете використати цей перiод очiкування, щоби краще зрозумiти себе, розiбратися зi своїми бажаннями.

ВОДОЛIЙ. На вас чекає резонансний рiк. На нудьгу скаржитися не доведеться: рiк буде насичений зустрiчами, знайомствами, подорожами i постiйним обмiном iнформацiєю. Ви дiзнаєтеся багато нового. Завдяки налагодженим зв’язкам (вони у вас з’являться, навiть якщо ви не вирiзнялися товариськiстю) ви будете в курсi всього, що вiдбувається, i зможете дiяти бiльш усвiдомлено, нiж це бувало у минулому. Правило: "Спочатку думай, а потiм – роби" – повинно для вас стати основоположним цього року.
I пам’ятайте: змiнюючи себе, ви зможете змiнити й оточуючу вас дiйснiсть.

РИБИ. Наступний рiк стане для вас часом стабiльностi. Ви почнете краще розумiти те, що вiдбувається. Можливо, ви вiдмовитеся вiд iлюзiй, якi ще зовсiм нещодавно мали серйозний вплив на ваше життя.
Цього року у вашому оточенні з’являться люди, на яких ви зможете покластися.
Матерiальнi питання, якими б вони не були серйозними i складними, цього року обов’язково вирiшаться. Можливо, не так, як ви розраховували, можливо, в останнiй момент – але це вiдбудеться. I ви ще раз переконаєтеся, що безвихiдних ситуацiй не існує.
30-12-2010, 11:26
Коментарів 0 Переглядів 2 063

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!