RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Україна-Швеція: Однакові кольори і настрій на атаку

Збірні України та Швеції схожі не лише кольором форми - наразі вони сповідують атакуючий стиль, обидві нетерплячі й не чекають одна від одної сюрпризів.

Напередодні матчу між збірними України та Швеції керманичі обох команд відповіли на запитання журналістів. Здається, і в господарів фіналу, і у Тре Крунур немає проблем із визначенням складів команд - усі гравці готові до бою.

Олег Блохін, головний тренер збірної України:

"Ми - як гарний кінь, який застоявся у стійлі. Всі грають, а ми все чекаємо. Хлопці б'ють копитами, і їх треба якось втихомирити. Чим довше дивляться ігри, тим більша напруга. Але якогось мандражу, хвилювання у команди точно немає. Якщо Шевченко і Тимощук хвилюватимуться, тоді у нас не буде шансів.

Зараз у збірній багато молодих гравців. З іншого боку, є й ветерани, які після ЄВРО закінчать виступи в ній. І найбільша проблема для мене - знайти необхідний баланс. Іноді молодь зашкалює - вони хочуть зробити більше, ніж вміють. Нинішню нашу команду змусити грати в захисний футбол дуже складно. Хлопці гарячі, націлені на атаку. Але якщо завтра з їх числа з'являться лідери, я буду тільки радий.
Перша гра - дуже складна. Особливо для молодих. В цьому плані збірна Швеції має певну перевагу. Адже мало того, що мова йде про чемпіонат Європи, так для нас це ще й матч-відкриття. Чи буде відкритим або закритим футбол - подивимося. Головне - зі стартовим складом я вже визначився.

З того складу, який у серпні 2011-го поступився Швеції, залишилося всього четверо - у нас нова команда. Вона грає у свій футбол, розуміючи сильні й слабкі сторони суперника. Так, у групі в нас дуже сильні суперники. Але на результат матчу Франція - Англія я завтра не дивитимуся. Будувати стратегію, виходячи з результатів інших матчів, неправильно.

У Швеції теж хороша, добротна команда, яка шість років грає практично в одному складі. Судячи з усього, його оновлення буде вже після ЄВРО-2012. Якщо хтось виділяє в ній Ібрагимовича, він робить велику помилку. Так, Златан - зірка і може вирішити момент, але у шведів працює вся команда. Вони знають кожен свій маневр, грають разом довго - це злагоджений механізм".

Ерік Хамрен, головний тренер збірної Швеції:

"Усі наші гравці готові вийти на поле. Зі стартовим складом визначимося трохи пізніше, спираючись на стан футболістів. Гадаю, що ввечері вже будемо знати, хто вийде на поле з перших хвилин. Як зіграємо - залежить від злагодженості усіх ліній. Моє завдання - вибрати дійсно найкращих виконавців.

Ми прагнемо грати першим номером, сподіваюсь, що і завтра більше будемо діяти на атаку, ніж на оборону. Ми взагалі сповідуємо атакувальний футбол. Але, звичайно, багато що залежить і від суперника - якщо той теж буде активно йти вперед, тоді нам доведеться надійно оборонятися.

Ми стежили за всіма матчами збірної України, які ця команда проводила навесні. Тож із суперником знайомі дуже добре. Гадаю, і українці теж нас вивчили. Тому завтра на поле не буде ніяких сюрпризів. Хіба лише стадіон пофарбується тільки в жовто-сині кольори. Це дуже цікаво.

Чи нервують наші гравці? Я такого не помічав. Так, є переживання, хвилювання, але в цілому ми намагаємося залишатися спокійними. Потрібно концентруватися тільки на грі, не думати ні про що другорядне. Але чим ближче стартовий матч, тим, звичайно, хвилювання сильнішає. Завтра гра буде нервовою. Проте немає жодних проблем з мотивацією - всі не можуть дочекатися виходу на поле. Останні дні буквально тягнуться!

Що стосується мене, я завжди сплю добре. Усього кілька хвилин - і вже бачу сни. Багато снів - про те, як ми виграємо. Думаю, що буду гарно спати і перед матчем з Україною".
Редактор: Igor
11-06-2012, 11:20
Коментарів 0 Переглядів 3 135

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.