RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Двічі протягом чотирьох днів чернівецька "Буковина" приймає вдома дебютанта І ліги "Олімпік" (Донецьк). Сьогодні, у вівторок, команди зустрічаються у другому попередньому раунді Кубка України. А минулої суботи підопічні Вадима Зайця одержали непросту перемогу над донеччанами у рамках 5 туру першолігової першості України.

"Буковина" (Чернівці) –
"Олімпік" (Донецьк) – 1:0 (0:0).
Стадіон "Буковина". 2070 глядачів. 27 градусів.

Гол: Руслан Гунчак (58).
Судді – Андрій Грисьо, Ростислав Пузанський (Львів), Ігор Гарлач (Ужгород). Резервний арбітр – Михайло Маланчук (Кіцмань). Делегат ФФУ – Олексій Гордієнко (Дніпропетровськ).

"Буковина": 1 Олександр Мусієнко, 3 Вадим Мельник – к/к, 26 Сергій Басов, 15 Олександр Вечтомов, 9 Олег Керчу, 7 Роман Дорош (35 Руслан Гунчак, 47), 6 Андрій Даньків, 19 Тарас Яворський, 21 Євген Сантрапинських (22 Олександр Артьоменко, 83), 18 Олександр Семенюк (27 Євген Ушаков, 56), 17 Ігор Мельник (10 Степан Маковійчук, 45). Запасні: 33 Олександр Чурілов, 25 Владислав Рудченко, 5 Володимир Олефір. Тренер – Вадим Заяць.

"Олімпік": 12 Дмитро Жданков, 4 Олексій Змієвський (18 Андрій Головченко, 87), 9 Дмитро Гришко, 16 Олег Ливицький, 6 Максим Драченко, 11 В’ячеслав Поднебенной (23 Олександр Волков, 79), 15 Валерій Лебедь (13 Владислав Огіря, 89), 5 Кирило Дорошенко (3 Андрій Галушкін, 73), 8 Роман Санжар – к/к, 7 Вадим Шаврін, 19 Іван Матяж. Запасні: 1 Заурі Махарадзе, 12 Віталій Чех, 17 Павло Іванов. Тренер – Ігор Петров.

Попередження: Степан Маковійчук (55), Руслан Гунчак (81), Олександр Вечтомов (89) – Іван Матяж (73), Олександр Волков (83).
Вилучення: Іван Матяж (78, друга жовта картка).

Чужим воротам загрожували... захисники

Попри те, що господарі поля з перших хвилин, як кажуть, взяли нитки гри у свої руки, перший небезпечний момент виник лише на 15 хв. Й то після долучення до атаки оборонця "Буковини" Сергія Басова, який непогано пробив зльоту. За 2 хв. гостро відповіли гості. Кирило Дорошенко подав із лівого флангу в центр, а Дмитро Гришко метрів із 17 пробив повз стійку. На 21 хв. під час атаки чернівчан м’яч відскочив до Андрія Даньківа, після удару якого рикошетом від оборонця пішов на кутовий. На навіс Євгена Сантрапинських від кутового прапорця першим встиг Басов, який скинув м’яч на Вадима Мельника, чий удар із близької відстані завдяки хорошій реакції захисника завершився повторним кутовим. На 28 хв. Олександр Семенюк опинився фактично сам на сам із голкіпером, але за відсутності оперативного простору не зміг прокинути м’яч повз Дмитра Жданкова, який вчасно вийшов із воріт. Після чергового кутового у виконанні Сантрапинських одразу декільком гравцям "Буковини" якихось сантиметрів не вистачило, щоби переправити м’яч у ворота, куди, зрештою, на швидкості влетів... Ігор Мельник.

Гунчак забиває – команда перемагає

Перші овації після перерви викликав не ігровий епізод, а заміна – так публіка зустріла вихід на поле найкращого бомбардира і гравця І ліги минулого сезону Руслана Гунчака. Проте першими після цього могли відзначитися якраз гості. На 56 хв. капітан донеччан Роман Санжар зі штрафного з лівого кута карної зони закрутив м’яч у район дальньої "дев’ятки", але влучив у поперечину. А вже через дві хвилини м’яч влетів у ворота "Олімпіка" – забив його туди після вдалої скидки від новачка чернівчан Євгена Ушакова Руслан Гунчак. Через 3 хв. Руслан міг подвоїти рахунок, але удар "на виконання" з 16 метрів прийшовся у захисника. На 67 хв. Гунчак на лівому фланзі атаки "обкрутив" суперників і прострелив до воротарського майданчика. М’яч відскочив до Сантрапинських, чий удар парирував голкіпер. Після подачі від кутового прапорця Гунчак у верховій боротьбі зіткнувся з голкіпером, що призвело до обопільних травм, а м’яч влучив у руку оборонцеві, але свисток арбітра промовчав.

Червона картка за "довгий язик"

На 78 хв. партнерів по команді підвів Іван Матяж, який, маючи в пасиві "гірчичник", виявив невдоволення рішенням арбітра і "випросив" собі другу жовту картку.

На 80 хв. забити знову міг Сантрапинських – його потужний удар із 17 метрів прийшовся за сантиметри від правої штанги. На 85 хв. буковинці "обікрали" суперників на злеті атаки – м’яч опинився у Гунчака, який пробив з 20 метрів повз ліву "дев’ятку". Поруч було декілька партнерів, які могли підтримати цю контратаку. За хвилину знову гаряче було біля воріт "Олімпіка" – після передачі Олега Керчу і не дуже впевнених дій Жданкова м’яч відлетів до Тараса Яворського, який метрів із 12 пробив вище воріт. І, нарешті, на 89 хв. дубль міг оформити Гунчак, але пробив із непоганої позиції головою недостатньо сильно, щоби забити.
Георгій МАЗУРАШУ
16-08-2011, 11:51
Коментарів 0 Переглядів 2 369

Теги -
Познайомитись ближче із кандидатами та їх стратегічним баченням розвитку університету можна на зустрічах зі студентами та співробітниками
Пік переходів до ПЦУ відбувся у 2023 році

Валентин Пабат працював інженером програмістом у різних компаніях, зокрема міжнародних, керував технічними відділами різних установ та організацій
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Укінці всі охочі мали можливість відвідати майстерклас


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.