RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Переможцем традиційного Кубка незалежності з волейболу, який гостював 20-22 серпня у чернівецькому спорткомплексі "Будівельник", став харківський "Локомотив". У вирішальному поєдинку "залізничники" одержали вольову перемогу над нашим "Будівельником" – 3:1 (22:25, 25:19, 25:19, 25:19).
VCM LPS (Пятра Нямц, Румунія) та "Західний Буг" (Брест, Білорусь) харків’яни перемогли "всуху" 3:0. "Будівельники" із цими ж командами "розібралися" з рахунком 3:1 – відповідно, 25:18, 25:17, 18:25, 25:20 та 22:25, 25:22, 25:21, 25:22. Доля третього місця вирішилася у двобої між гостями з Білорусі та Румунії. Тут гору взяли білоруси – 3:0.

Зазначимо, у церемонії відкриття змагань взяли участь губернатор Михайло Папієв, Народний артист Росії з буковинськими коріннями Василь Герелло та Тамара Єгорова – знаний чернівецький тренер із волейболу, яка після виходу на пенсію переїхала до Алушти.

А завершився турнір, звісно, нагородженням. Президент ВК "Будівельник-Динамо-Буковина" Василь Ватаманюк, окрім командних нагород, вручив й індивідуальні презенти найкращим у складі чернівчан Андрієві Тупчію та у складі "залізничників" Євгенові Капаєву.

Головний тренер "Будівельника" Віталій Осипов наголосив, що на цьому турнірі перед командою не ставили турнірних завдань: "У зв’язку з тим, що команда має дуже-дуже маленьку підготовку, дуже мало люди займаються взагалі, я не кажу про фізичну підготовку, але і технічної і тактичної підготовок фактично не було. І завдання, яке я ставив перед хлопцями на цей турнір, – знайти ігрові зв’язки, відчути один одного у всіх елементах, в різних поєднаннях. Звісно, чекати результатів одразу в перших же іграх було б, напевно, неправильно. Але ті три гри, які провели хлопці, принесли нам величезну користь, тому що люди не відчували один одного, плече товариша, що треба робити в якій ситуації. Тобто йдеться про питання зіграності. Тому ніхто не говорив про завдання виграти турнір і продемонструвати якийсь суперволейбол, оскільки реально ми ще до цього не готові".
Інтерв’ю з Віталієм Осиповим читайте у вівторковому числі "МБ".

Турнірне становище: 1. "Локомотив" (Харків) – 9 очок. 2. "Будівельник" – 6. 3. "Західний Буг" – 3. 4. VCM LPS – 0.
Склад "Будівельника" на Кубку незалежності-2010: 1 Кирило Кравцов (1985 р. н., зріст 199 см, зв’язуючий, перейшов із Вінниці), 5 Олександр Фурман – к. (1983 р. н., зріст 196 см, зв’язуючий, майстер спорту, перейшов із "Кримсоди" на правах оренди), 7 Олександр Скорейко (1986 р. н., 188 см, догравальник, вихованець буковинського волейболу), 8 Андрій Тупчій (1986 р. н., 202 см, діагональник, майстер спорту, перейшов із Вінниці на правах оренди), 4 Дмитро Циркін (1988 р. н., 200 см, догравальник, перейшов із чернігівського "Буревісника"), 9 Віталій Бондар (1987 р. н.), 198 см, діагональник, перейшов з івано-франківського "Факела"), 10 Євген Волков 1985 р. н.), 200 см, 1-й темп, майстер спорту, перейшов із харківської "Юракадемії"), 11 Володимир Сидоренко (1988 р. н., 209 см, догравальник, перейшов із Вінниці на правах оренди), 12 Валентин Бурковський (1986 р. н., 200 см, 1-й темп, перейшов із лубнівського "Фаворита"), 13 Георгій Гнат (1982 р. н., 200 см, 1-й темп, вихованець буковинського волейболу, грав у "Будівельнику" і минулого сезону), 14 Анастасій Остроумов (1985 р. н., 187 см, ліберо, перейшов із харківської "Юракадемії"). Президент клубу – Василь Ватаманюк, головний тренер – Віталій Осипов (МС), тренер – Серафім Синицький, лікар – Ярослав Добруцький.

27-28 серпня чернівецький "Будівельник" зіграє у рідному залі (вул. Кармелюка, 78) контрольні поєдинки з тернопільським "Будівельником". Початок матчів: п’ятниця – о 17.00, субота – о 10.00.
Георгій МАЗУРАШУ
26-08-2010, 10:33
Коментарів 0 Переглядів 2 672

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.