RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Зустріч на футбольному полі з володарем Суперкубка УЄФА-1995 у складі "Аякса" Андрієм Демченком, який тепер грає за "Геліос" (Харків), тривала лише півтайму – на 24-й хв. поєдинку проти "Буковини" його замінив Олександр Тарасенко. На той час гості вже вигравали 1:0. А вже за хвилину Тарасенко встановив остаточний рахунок.

Після матчу наставники "Буковини" Вадим Заяць і "Геліоса" Сергій Кандауров поспілкувалися з журналістами. А титулований Андрій Демченко затримався на кілька днів на Буковині та "засвітився" на рибаловлі на Кіцманщині. Детальніше про це – у наступних числах "МБ".

Вадим Заяць (головний тренер "Буковини"):

– Я попереджав, що нам ще дуже рано розмірковувати, чи сильний, чи слабкий суперник. А перед матчем подібні розмови були. Це І ліга, і тут для нас усі – серйозні суперники. Про що ми можемо говорити, якщо на сьогодні у нас ще немає поля, де ми могли би тренуватися. Не дають поле, доки хтось комусь не зателефонує. У І лізі з такою "інфраструктурою" нам робити нічого... Що ж до самої гри, то "Геліос" – найкраща команда з тих, які я бачив у І лізі. Я не розумів, чому в них такі скромні показники. Але це не означає, що ми мали намір програти. Просто грубі помилки в обороні перекреслили всю нашу роботу... Суперник зіграв непогано, але нічим не здивував. Просто ми мали зіграти краще.

– Вже стає традицією пропускати першими...

– У нас є проблеми в обороні, які ми намагаємося вирішити. За воротаря я вже більш-менш спокійний. Звинувачувати Чурілова у пропущених голах складно. Сьогодні він зіграв непогано. По наших воротах навіть свої били (сміється, – авт.). А ось в обороні немає зіграності. Я кажу людям, які відповідають за футбол, що потрібна конкуренція за місце у складі... Проте я впевнений, що у нас все буде гаразд. І з обороною налагодимо справи. Можливо, навіть за рахунок інших ліній. Але зараз нам треба думати і про інші проблеми. Я вже казав, що нам рано ділити суперників на сильних і слабких – проти кожної команди треба грати на максимумі і думати про покращення інфраструктури. Радив би керівникам, які відповідають за футбол, цікавитися у тренерів команд-гостей, що треба для того, щоби команда впевнено почувалася у І лізі. Ось приїхав Сергій Кандауров – немає проблем, можна підійти до нього і запитати. Я вже не кажу про фінанси. У нас немає і 10% того, що потрібно для успіху в І лізі. Ми перемогли у ІІ лізі, салюти пролунали, і вже час закатати рукава і працювати для команди. Так, у сьогоднішній поразці винні і гравці, і я – не зміг їх налаштувати як слід. Але нині треба думати і про розвиток самого клубу. А у нас одні обіцянки... Я вже не кажу про базу – дайте стадіон, де ми могли би тренуватися. А у нас буває, що команду просто не пускають на поле тренуватися, бо не було дзвінка...

Сергій Кандауров (головний тренер "Геліоса"):

– Сьогодні ми грали з хорошою командою. Приємно, що виграли. Взагалі ми важко входимо в сезон, тож для нас ця перемога особливо важлива. А чернівецькій команді я бажаю успіху в наступних матчах.

– Чому так рано замінили Демченка?

– Андрій, як кажуть, не потрапив у гру. Напевно, далося взнаки важке поле, можливо, ще щось. І я прийняв рішення замінити його. Гра показала, що це рішення виявилося правильним.

3 тур. "Буковина" – "Геліос" (Харків) – 0:2 (Олександр Акименко, 8, Олександр Тарасенко, 24), "Прикарпаття" – "Закарпаття" – 1:3, "Нива" В. – "Кримтеплиця" – 1:0, "Олександрія" – "Енергетик" – 2:0, "Чорноморець" – "Дністер" – 1:1, "Фенікс-Іллічівець" – "Сталь" – 0:2, "Арсенал" – "Зірка" – 2:0, "Титан" – ФК "Львів" – 2:0, "Динамо-2" – "Нафтовик-Укрнафта" – 1:0.
Турнірне становище: 1. "Олександрія" – 9 очок. 2. "Сталь" – 7. 3. "Динамо-2" – 7. 4. "Титан" – 6. 5. ФК "Львів" – 6. 6. "Кримтеплиця" – 6. 7. "Нива" В. – 6. 8. "Чорноморець" – 5. 9. "Буковина" – 4. 10. "Геліос" – 4. 11. "Нафтовик-Укрнафта" – 3. 12. "Арсенал" – 3. 13. "Закарпаття" – 3. 14. "Фенікс-Іллічівець" – 3. 15. "Прикарпаття" – 3. 16. "Дністер" – 2. 17. "Зірка" – 0. 18. "Енергетик" – 0.

У наступному турі 7 серпня "Буковина" зіграє в Охтирці проти "Нафтовика-Укрнафта".
5-08-2010, 11:22
Коментарів 0 Переглядів 3 417

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.