RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чернівецька "Буковина" з рахунком 1:0 подолала на виїзді одного з переслідувачів у другій лізі – МФК "Миколаїв". Це був поєдинок 18-го туру. Отож боротьба за вихід до І ліги загострюється.

За інформацією прес-аташе "Буковини" Олексія Мамчука, який був на грі, наша команда виставила такий склад: Микола Збарах, Сергій Шевцов, Павло Іванов, Петро Климус, Денис Стоян (дебютував у центрі захисту), Владислав Рудченко (дебютант у центрі півзахисту), Роман Дорош (Сергій Дяченко, 78), Олександр Донець (Роман Ємельянов, 60), Олег Керчу (Ігор Мигалатюк, 70), Степан Маковійчук (Сергій Жижиян, 90+3), Владислав Коробкін (Роман Степанков, 82). Запасні: Андрій Ленчінков, Євген Кубай. В.о. головного тренера Вадим Заяць.

У дебюті гри два моменти втратили господарі: Юрій Скороход пробив головою повз ворота (4 хв.), а Дмитро Кузнецов з лінії штрафного майданчика – вище воріт (12 хв.).

"Буковина" не залишилася у боргу. Владислав Коробкін вибіг віч-на-віч із воротарем Сергієм Карповим, але той вибив м’яч. Тут же Олександр Донець пробив із 6 метрів вище поперечини.

Надалі тривала позиційна боротьба. А на 34-й хвилині Олександр Донець виконав передачу в район 11-метрової позначки. Звідти точно пробив Роман Дорош – 0:1. Цей новачок "Буковини" забиває другий матч поспіль.

Після перерви МФК "Миколаїв" грав активніше. "Буковина" намагалася діяти спокійно, за рахунком. На "постріл" Юрія Скорохода з 30-ти метрів (49 хв., Микола Збарах відбив м’яч) гості відповіли загрозою Владислава Рудченка (54 хв., Сергій Карпов зловив м’яч намертво). Відтак той же Скороход з лінії штрафного майданчика дуже небезпечно пробив поруч із "дев’яткою". А потім перевагою вже володіла "Буковина". На 90-й хвилині Степан Маковійчук, який через четверту "жовту" картку пропустить наступний матч, з 25 метрів "стрільнув" над поперечиною. А під час наступної атаки Сергій Дяченко вивів Романа Ємельянова сам на сам із воротарем. Та переграти голкіпера Роман не зміг.

Інші результати: "Бастіон" (Іллічівськ) – "Скеля" (Моршин) – 5:0, "Динамо" (Хмельницький) – "Нива" (Вінниця) – 2:1, "Єдність" (Плиски) – ФК "Львів-2" – 0:0, "Рось" (Біла Церква) – "Верес" (Рівне) – 1:0.
Турнірна таблиця:

В Н П М О
1. "Буковина" 11 3 2 30-12 36
2. "Бастіон" 10 6 1 36-16 36
3. "Миколаїв" 9 5 3 23-10 32
4. "Нива" 9 3 4 32-15 30
5. "Динамо" 9 3 5 26-13 30
6. "Єдність" 6 4 6 16-20 22
7. "Рось" 6 2 9 17-25 20
8. "Верес" 4 4 8 15-29 16
9. "Львів-2" 3 5 8 9-21 14
10. "Карпати-2" 4 1 11 14-31 13
11. "Скеля" 0 2 14 9-35 2

9 травня у Чернівцях о 15.00 зійдуться лідери – "Буковина" та "Бастіон" (Іллічівськ).
– Футбольний клуб підготував до матчу з "Бастіоном" два сюрпризи для вболівальників. За півгодини до гри, о 14.30, та у перерві на стадіоні "Буковина" виступатиме найсильніша людина України Костянтин Ільїн, – повідомив Олексій Мамчук. – Він переміг у змаганнях "Богатир року-2009", а підтримує силача президент ФСК "Буковина" Василь Орлецький. Крім того, вперше в історії буковинського клубу наш гравець буде вболівати на одній трибуні з фанатами у 5-му секторі. Цей футболіст – нападник Степан Маковійчук.

– Після гри з МФК "Миколаїв" команда мала день відпочинку, – розповів виконувач обов’язків головного тренера "Буковини" Вадим Заяць. – У понеділок було легке тренування, а з вівторка тренуємося на стадіоні двічі на день. Ми добре знаємо слабкі і сильні сторони суперників у боротьбі за вихід до І ліги. Команда налаштована по-бойовому. Всі розуміють, що це буде один із визначальних матчів, адже ми випереджаємо на 6 очок "Ниву" (Вінниця) та на 7 очок (за втраченими) МФК "Миколаїв", а з "Бастіоном" наразі очок порівну. Він – наш основний конкурент.

Тренер іллічівців Олександр Краснянський каже, що "Бастіон" повинен перемагати в кожному матчі. У складі вирізняються півзахисник Олександр Нечипорук (забив 11 м’ячів), який грав у "Боруссії"(Німеччина), та екс-футболіст "Металурга" (Запоріжжя) Євген Сантрапинських (забив 7 м’ячів).
На стадіоні "Буковина" очікується аншлаг. Очевидно, буде побито рекорд відвідуваності цього сезону. Єдина втрата "Буковини" – Степан Маковійчук. 
Сергій Кукурудз
6-05-2010, 08:46
Коментарів 0 Переглядів 3 662

Теги -

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону

По вулиці Героїв Майдану ускладнений рух
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.