RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«Буковина» перемогла і зберігає другу позицію

На мажорній ноті розпочала весняну частину друголігової першості України з футболу чернівецька "Буковина", яка прогнозовано здолала "Скалу" (Моршин). Проте гра оновленої команди виглядає ще "не дуже". Можливо, хлопці ще недостатньо зіграні. Але виконувач обов’язків головного тренера Вадим Заяць запевнив, що з кожним матчем його підопічні додаватимуть у грі.

"Буковина" (Чернівці) – "Скала" (Моршин) – 2:0
Стадіон "Буковина". 5000 глядачів. 17 градусів.
Голи: Сергій Жиловець (37 а/г), Олександр Донець (69)

Звітний поєдинок мав особливий підтекст, хоча і зустрічалися команди з протилежних полюсів турнірної таблиці. По-перше, місцеві вболівальники з нетерпінням чекали зустрічі з оновленою "Буковиною", яка, як зазначив новий наставник Вадим Заяць, прагнутиме грати у другій лізі, як "Барселона" на своєму рівні. А ще буковинці "мали зуб" на моршинців після зустрічі першого кола, коли "Скала" вирвала домашню нічию на останніх секундах чи не єдиним ударом у бік воріт гостей.

Підопічні Вадима Зайця не почали з перших хвилин стрімголов кидатися в атаку, тому певний час гра відбувалася практично "без воріт".
Перший більш-менш тривожний момент біля воріт "Скали" стався на 13 хвилині, коли Роман Степанков проскочив між суперниками правим флангом і навісив у центр, де Олега Керчу у верховій боротьбі трохи випередив захисник. Незабаром після удару Сергія Дяченка з 14 метрів м’яч рикошетом від оборонців пішов на кутовий. А ось серйозно "голом запахло" на 21 хвилині, коли після розіграшу кутового м’яч відскочив до Петра Климуса, який знайшов точною передачею Владислава Коробкіна, чий потужний удар з розвороту із семи метрів прийняла на себе поперечина.

А відкрила рахунок "Буковина" на 37 хвилині за допомогою гостей – Коробкін і Степанков так "запресували" чужу оборону, що Сергій Жиловець, перериваючи простріл, досить потужним ударом метрів із десяти вцілив у власні ворота.

На 44 хвилині рахунок мав подвоїтися, але після флангової передачі Олександра Донця Коробкін випередив голкіпера, проте пробив головою вище воріт. Ще за хвилину відзначитися міг Степанков, випереджаючи якого, кіпер моршинців В’ячеслав Левицький зрізав м’яч головою до правого кута власного карного майданчика. Нападник буковинців був першим біля м’яча, але не ризикнув одразу з розвороту пробити у порожні ворота, а ще за декілька хвилин воротар накрив "шкіряну кулю" у ногах Степанкова.

На 55 хвилині після навісу Керчу суперники вибили м’яч на Степанкова, після удару якого м’яч рикошетом від Василя Білого пішов на кутовий. За дві хвилини Керчу зі штрафного метрів з 25-ти влучив у правий верхній кут, але кіпер встиг відреагувати. На 64 хвилині Степан Маковійчук із лівого флангу практично по лінії "продерся" аж до воротарського майданчика, звідки викрутив передачу в центр, але Коробкін не очікував такого пасу і встиг залишити цю "вбивчу позицію". На 69 хвилині масовану атаку господарів після серії відскоків невідпорним ударом метрів із дев’яти результативно завершив Олександр Донець.

На 73 хвилині швидку атаку за участю Степанкова та Сергія Шевцова після навісу останнього ударом головою із шести метрів завершував Коробкін – м’яч полетів вище поперечки.

На 86 хвилині в лівому куті штрафного майданчика "Скали" стався курйозний епізод, в якому суперник у прямому значенні сів на спину Маковійчука, який, вигравши позицію, впав від поштовхів. Але арбітр не побачив приводу для призначення пенальті, який, правду кажучи, і "за духом гри", як кажуть, не просився.

Інші результати туру. "Єдність" (Плиски) – "Бастіон" (Іллічівськ) – 1:2, "Карпати-2" (Львів) – "Нива" (Вінниця) – 0:1, МФК "Миколаїв" – "Верес" (Рівне) – 5:0, "Рось" (Біла Церква) – "Динамо" (Хмельницький) – 0:3.

Турнiрне становище
І В Н П М О
1. "Бастіон" 13 8 4 1 27:13 28
2. "Буковина" 13 8 3 2 23:11 27
3. "Нива" В. 13 8 2 3 27:11 26
4. "МФК Миколаїв" 13 7 5 1 19:6 26
5. "Динамо" Хм. 13 6 3 4 17:11 21
6. "Єдність" 12 4 2 6 12:18 14
7. "Рось" 13 4 2 7 13:21 14
8. "Верес" 12 4 2 6 13:23 14
9. "Львів-2" 12 3 4 5 8:14 13
10. "Карпати-2" 13 3 1 9 12:25 10
11. "Скала" 13 0 2 11 9:27 2

10 квітня. "Буковина" –
"Рось" (Біла Церква). 
Григорій ПАСАТ
8-04-2010, 11:20
Коментарів 0 Переглядів 3 837

Теги -

Для кого можливі графіки відключень

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.