RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Головною героїнею VII шоу-програми "Зірки естради – зіркам спорту" стала бігунка Наталка Лупу, яка цього разу опинилася на вершині спортивного рейтингу. Вихованка Володимира Степанова й Анатолія Якимчука на сцені почувається не дуже впевнено, тому, розхвилювавшись, забула подякувати всім. Про це краща спортсменка Буковини 2009 року розповіла "МБ" за лаштунками. І принагідно "виправилася":

– Я знала, що як спортсменка року маю обов’язково, як кажуть, сказати кілька слів на сцені. Тому із самого ранку подумки готувала собі міні-промову (сміється – авт.). Але день виявився дуже насиченим і цікавим. Коли я була в перукарні, мені зателефонували із пропозицією знятися в кліпі разом із Софією Ротару. Потім виявилося, що це мене розіграв Богдан Ластівка у своїй радіопрограмі. А вже на сцені "напруга" зростає, повен зал, світло б’є в очі, навколо телекамери, ось я й перехвилювалася трохи (сміється – авт.). У підсумку подякувала лише своїм тренерам, спортклубу "Гешко", нашому меценату Валерію Чинушу. Хоча планувала згадати й те, як мені приємно було, коли губернатор Володимир Куліш привітав мене після "срібного" виступу на молодіжному Чемпіонаті Європи, і подякувати Іванові Семенюку, який свого часу рік підтримував матеріально нас із колегою по збірній області та України Ольгою Михайличенко... Але що вже "махати кулаками після бою". Добре, хоч у газеті можу "виправитися" трішки (сміється – авт.).

Почесного президента ФК "Меркурій" і депутата міської ради Івана Боднара на святі згадали й відзначили за прийом збірної України з футзалу у Чернівцях: "Скажу відверто – прийняти вперше збірну України у нашому місті було справою непростою. Мені тоді було прикро, що допомогла лише міська влада, а облспортуправління та обласна федерація футболу якось залишилися осторонь. Але приємно, що бодай тепер ця робота була відзначена на рівні області під час цієї престижної вже церемонії. Після цього хочеться ще організовувати подібні візити. І, відкрию невеличку таємницю, – навесні ми, найімовірніше, знову матимемо візит до Чернівців збірної України з футзалу – або дорослої, або молодіжної".

У такому ж тоні висловлювалися й інші меценати, для яких важливо, що їм бодай подякували за підтримку спортсменів, команд або за побудований спортивний об’єкт.

Депутат міської ради й бізнесмен Валерій Чинуш, який був потрійним "іменинником" (меценат спортсменки року Наталки Лупу, найактивнішої міської федерації футболу й герой номінації "Спортивне новосілля року" – спортивно-оздоровчий комплекс "Цецино"), зізнався, що шоу-програма надихає на нові спортивні проекти: "Ми й так допомагаємо як можемо й окремим спортсменам, які приносять славу Буковині та Україні, і спортклубу "Гешко" та міській федерації футболу, які організовують спортивно-оздоровчі заходи і багато роблять для пропаганди здорового способу життя. Зараз "набирає обертів" спортінтернат у Кіцмані – там уже живе група молодих талановитих бігунів, які виступають за СК "Гешко". "Цецино" ми й так розвиваємо більше як спортивний комплекс. А тепер, коли нас відзначили в такій номінації, можу сказати, що спортивна інфраструктура там стане ще ширшою. Сподіваюся, незабаром зможемо запросити й вашу газету на "Цецино" на відкриття нових спортивних об’єктів".

Роман Клічук (дистрибуційна компанія "Рома"), якого на шоу-програмі відзначили за підтримку баскетбольної команди "Стріба", чемпіонки Європи серед юніорок із пауерліфтингу Мар’яни Плаксивої та обласної федерації панкратіону, зазначив, що й сам тепер стає дедалі більшим вболівальником: "Зараз складно всім, і спорту в тому числі. Якщо є можливість, ми намагаємося допомагати спорту. І робимо це не для того, щоби про нас говорили, не для реклами. Хоча, звісно, приємно, що нас відзначили у Спортивному рейтингу. Коли про нас кажуть щось хороше – завжди приємно. Ми самі стаємо завзятими вболівальниками – переживаємо за команди й спортсменів, яких "Рома" підтримує. І хочеться, щоби вони були на перших місцях в Україні, Європі та світі!"

Депутат обласної ради й керманич ТОВ "Родничок" Іван Семенюк теж був приємно здивований запрошенням на сцену: "У "Сонячній долині" ми побудували чимало спортивних об’єктів – є там і пляжний волейбол, і майданчик зі штучним покриттям, і боулінг-центр. А перед Новим роком добудували й новий спортивний зал.
Залишається нагадати, що біля витоків шоу-програми "Зірки естради – зіркам спорту" був і "МБ". І додати, що майже всі фінансові та організаційні питання зіркового шоу цьогоріч "закрило" управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА, за підтримки міської влади, готелю "Буковина", СК "Гешко" та регіонального відділення НОК України. 
Георгій МАЗУРАШУ
21-01-2010, 10:35
Коментарів 0 Переглядів 3 477

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.