RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«Чернівецькі пінгвіни» розгромили «Ротор»

У стартовому поєдинку свого другого сезону в західноукраїнській хокейній лізі перейменована на "Чернівецькі пінгвіни" команда зі столиці Буковини впевнено "розібралася" з дебютантом змагань хмельницьким "Ротором" – 12:8.
Розпочати з перемоги – хороша прикмета
"Чернівецькі пінгвіни" (Чернівці) – "Ротор" (Хмельницький) – 12:8 (6:1, 1:2, 5:5).
Голи: 1:0 Павло Польовий, 1:1 Віктор Огон, 2:1 Ігор Герба, 3:1 Павло Пуцак, 4:1 Андрій Гайдичук, 5:1, 6:1 Данило Борділа, 7:1 Юрій Пирог, 7:2 Валерій Олексійчук, 7:3 Олег Катриченко, 8:3 Павло Польовий, 9:3 Олександр Довганич, 10:3, Юрій Пирог, 10:4 Олег Мамонтов, 11:4 Юрій Пирог, 11:5 Вадим Киндюк, 11:6 Павло Жвакін, 12:6 Юрій Пирог, 12:7 Ігор Кондак, 12:8 Сергій Вихопень.

Звітний поєдинок активніше розпочали гості, які першими декілька разів загрожували воротам "пінгвінів". Але місцеві вболівальники (яким усім видали захисні медичні маски) своєю гарячою підтримкою швидко "змусили" буковинців "увімкнути швидкість". І дуже символічно, що рахунок у дебюті зустрічі відкрив капітан "Чернівецьких пінгвінів" Павло Польовий. Не минуло й хвилини, як хмельничанам вдалося відігратися. Але, як виявилося, ця шайба не вписалася у загальну картину першого періоду, який "пінгвіни" виграли більш ніж впевнено – 6:1. Великий відрив у рахунку не міг не позначитися на грі чернівчан, які, розслабившись, другий період програли 1:2, а в третьому зіграли у суперрезультативну нічию 5:5.
Чому "не доїхало" київське підкріплення
Як ми вже повідомляли, чернівецька команда заявила і декількох вихованців столичного хокею, в тому числі одного екс-гравця юнацької збірної України. Але підсилити таким чином команду організатори західноукраїнської ліги не дозволили. Прояснити ситуацію ми попросили капітана "Чернівецьких пінгвінів" Павла Польового:
– Торік наша команда дебютувала у західноукраїнській лізі (як ХК "Чернівці"). Зрозуміло, що одразу претендувати на високі позиції ми не могли. Хоча певний час тримали на прицілі 5 місце, хоч і довелося задовольнитися сьомою позицією. З ініціативи спортклубу "Гешко" ми організували регулярні трансляції домашніх матчів на місцевому телеканалі. Почали вболівальники приходити на наші ігри. У Чернівцях був, можна сказати, певний хокейний бум. Але після декількох болючих домашніх поразок від сильніших суперників, які були й тоді підсилені так званими "легіонерами", навіть деякі мої знайомі говорили: "Вибачай, більше ми на хокей ходити не будемо – дивитися, як над вами "знущаються". Підсилити команду місцевими вихованцями для нас поки що нереально. Взимку я організував у "Льодовому майданчику" секції хокею та фігурного катання. Але ж плоди вони дадуть не завтра-післязавтра і навіть не через рік-два. А хочеться ж робити наступні кроки на шляху до популяризації цієї чудової гри та залучення до занять хокеєм якомога більшої кількості буковинських хлопчаків. А до секцій, як відомо, значно активніше тягнуться, коли є якась успішна команда. Ось ми і взялися за підсилення команди. Я запросив декількох вихованців київського хокею. Вони приїжджали до нас на вихідні на тренування і дали згоду виступати за нашу команду. Їм по 20-22 роки. Один із них навіть грав свого часу за юнацьку збірну України. А це – додатковий стимул для вболівальників дивитися наші матчі. А тут – на тобі, киян як "легіонерів" до змагань не допускають. А поки ми гратимемо далі лише зі своїми гравцями. Напевно, доведеться відкласти мрії про призове місце. Хоча на цей випадок теж хотілося зробити певні PR-кроки для місцевого хокею. Але, напевно, це потрібно лише мені.

Турнірне становище: 1. "Олімпія" (Калуш) – 3 очка. 2. ХК "Луцьк" – 3. 3. "Чернівецькі пінгвіни" – 3. 4. "Еней" (Дрогобич) – 3. 5. "Ватра" (Івано-Франківськ) – 1.
6. "Ротор" (Хмельницький) – 1.
7. "Подоляни" (Тернопіль) – 0.
8. ХК "Львів" – 0. 9. "ВІМ-Беркут" (Львів) – 0. "Експрес" (Львів), "Червоноград", "Фаворит" (Рівне) та "Явір" (Яворів) ще не грали.

Наступні ігри:
21 листопада (субота)
Львів. 08.00. "Червоноград" – "Фаворит" (Рівне)
Луцьк. 10.00. ХК "Луцьк" – "ВІМ-Беркут" (Львів)
Чернівці. 14.30. "Чернівецькі пінгвіни" – ХК "Львів"
22 листопада (неділя)
Львів. 08.00. "Еней" (Дрогобич) – "Олімпія" (Калуш)
Луцьк. 08.00. "Фаворит" (Рівне) – "Ватра" (Івано-Франківськ)
Новояворівськ. 09.00. "Явір" – "Червоноград"
Тернопіль. 12.00. "Подоляни" – "Експрес" (Львів) 
17-11-2009, 10:24
Коментарів 0 Переглядів 4 686

Теги -

Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До збірки увійшли вірші, написані впродовж багатьох років.


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.