Салат із печених овочівІнгредієнти: середній кабачок (або 2 малі), 2 середні баклажани, 4 помідори, 2 червоні болгарські перці, 3 зубки часнику, 4 ст. л. олії, 1 ст. л. бальзамічного оцту, зелень петрушки, чорний мелений перець і сіль - за смаком.
Кабачок і баклажани почистити від шкірки, нарізати кружальцями (або половинками, якщо овочі великі). Перець почистити від насіння і нарізати шматочками, помідори - кружальцями. Вичавити 2 зубки часнику, змішати із 2 ст. л. олії, додати до овочів і перемішати.
Деко застелити пергаментним папером і викласти овочі, розподілити рівномірно. Накрити зверху фольгою і запікати у духовці 30 хвилин за 200 °С.
Зелень петрушки подрібнити, додати розчавлений зубок часнику, оцет, цукор, сіль, чорний мелений перець і олію, добре розмішати.
Заправити печені овочі приготовленою заправкою.
Мої враження і поради. Салат із печених овочів - сезонна смачна страва. Він не тільки має красивий вигляд, але й корисний. Такий салат підходить для тих, хто дотримується здорового харчування. Спробуйте і він вам неодмінно сподобається!
23-08-2014, 22:00
0
7 600
Теги -