add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Німецький торт «Укус бджоли»

Німецький торт "Укус бджоли"

Інгредієнти: 725 мл молока, 550 г борошна, 1 пачка свіжих дріжджів (42 г), 300 г цукру, 200 г вершкового масла, 2 яйця, сіль на кінчику ножа, 200 г мигдальних пластівців, 12 г желатину, 50 г крохмалю, 1 пакетик ванільного цукру, 500 г домашнього сиру.

Спочатку приготувала тісто. Нагріла 225 мл молока. У велику миску просіяла гіркою борошно, зробила посередині заглиблення. У невеликій кількості теплого молока розвела дріжджі і влила їх у заглиблення в борошні. Додала 1 ч. л. цукру, накрила рушником і залишила в теплому місці на 15 хвилин. Тоді додала решту теплого молока, ще 40 г цукру, 75 г м’якого масла, яйця і сіль. Замісила тісто, за потреби додаючи борошно. Накрила рушником і залишила на 45 хвилин підходити у теплому місці.
Духовку нагріла до 200 °С.

Тісто розкачала в пласт на змащеному олією деко. Решту вершкового масла розтопила, змішала з мигдалем і 150 г цукру. Виклала отриману суміш на тісто і випікала 20 хвилин до рум’яної скоринки.

400 мл молока довела до кипіння разом із 100 г цукру і ванільним цукром. У 100 мл холодного молока ретельно розвела крохмаль, додала його до гарячого молока і ще раз довела до кипіння. Суміш одразу густішає, тому я постійно помішувала її. Швидкорозчинний желатин розвела у невеликій кількості гарячої води і додала до гарячої молочної суміші. Залишила остуджуватися.

Сир перемолола на м’ясорубці і додала до остудженого крему, ретельно перемішала.

Остуджений корж розрізала повздовж на дві половини, перемастила кремом.
Німецький торт «Укус бджоли»

Мої враження і поради. Цей ніжний пиріг із кремом посмакував моїм близьким. Повітряне тісто, хрумка мигдальна скоринка і ніжний крем створюють оригінальне поєднання смаків. До того ж, випічки виходить дуже багато – на ціле стандартне деко!

Сирно-молочний крем дуже мені сподобався. Гадаю його можна використати і в інших рецептах, наприклад, у заварних тістечках "Еклерах".
Рейтинг:
(голосів: 1)
6-06-2014, 17:14
0 6115

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
Популярне Коментують
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
• прес-релізи
Санаторії Закарпаття - де лікуватись і зустріти Новий Рік 2019? (на правах реклами)

Святкування Нового Року в Закарпатті як завжди особливе і залишає, лише казкові та незабутні враження, адже тут споконвічно зберігають народні гуцульські традиції та звичаї
• Опитування
Блоги
Трохимич ся вертає, а Вася знимкує кіно. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події в регіоні - у блозі Олександра Мостіпаки
Рагуляки на дорогах і повна пазуха медальок. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події в регіоні - у блозі Олександра Мостіпаки
Аквамен

Жанр: фантастика, бойовик, фентезі

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 16:20 19:00
Пригоди S  Миколая

Жанр: комедія

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 15:00 18:30
Людина-павук: навколо всесвіту

Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 14:00
Лускунчик та чотири королівства 3D

Жанр: фентезі

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 12:10
Новини України