add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Німецький торт «Укус бджоли»

Німецький торт "Укус бджоли"

Інгредієнти: 725 мл молока, 550 г борошна, 1 пачка свіжих дріжджів (42 г), 300 г цукру, 200 г вершкового масла, 2 яйця, сіль на кінчику ножа, 200 г мигдальних пластівців, 12 г желатину, 50 г крохмалю, 1 пакетик ванільного цукру, 500 г домашнього сиру.

Спочатку приготувала тісто. Нагріла 225 мл молока. У велику миску просіяла гіркою борошно, зробила посередині заглиблення. У невеликій кількості теплого молока розвела дріжджі і влила їх у заглиблення в борошні. Додала 1 ч. л. цукру, накрила рушником і залишила в теплому місці на 15 хвилин. Тоді додала решту теплого молока, ще 40 г цукру, 75 г м’якого масла, яйця і сіль. Замісила тісто, за потреби додаючи борошно. Накрила рушником і залишила на 45 хвилин підходити у теплому місці.
Духовку нагріла до 200 °С.

Тісто розкачала в пласт на змащеному олією деко. Решту вершкового масла розтопила, змішала з мигдалем і 150 г цукру. Виклала отриману суміш на тісто і випікала 20 хвилин до рум’яної скоринки.

400 мл молока довела до кипіння разом із 100 г цукру і ванільним цукром. У 100 мл холодного молока ретельно розвела крохмаль, додала його до гарячого молока і ще раз довела до кипіння. Суміш одразу густішає, тому я постійно помішувала її. Швидкорозчинний желатин розвела у невеликій кількості гарячої води і додала до гарячої молочної суміші. Залишила остуджуватися.

Сир перемолола на м’ясорубці і додала до остудженого крему, ретельно перемішала.

Остуджений корж розрізала повздовж на дві половини, перемастила кремом.
Німецький торт «Укус бджоли»

Мої враження і поради. Цей ніжний пиріг із кремом посмакував моїм близьким. Повітряне тісто, хрумка мигдальна скоринка і ніжний крем створюють оригінальне поєднання смаків. До того ж, випічки виходить дуже багато – на ціле стандартне деко!

Сирно-молочний крем дуже мені сподобався. Гадаю його можна використати і в інших рецептах, наприклад, у заварних тістечках "Еклерах".
Рейтинг:
(голосів: 1)
6-06-2014, 17:14
0 5822

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
Популярне Коментують
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
• прес-релізи
Вітаємо працівників легкої промисловості з професійним святом! (на правах реклами)

У цей святковий день особливу шану і повагу висловлюю ветеранам, усе життя яких пов’язане з галуззю. Спасибі вам всім: керівникам підприємств, службовцям, майстрам і робітникам, учнівській молоді та викладачам.
• Опитування
Блоги
Коли кожен Ростік - ректор, а кожен суслік  - агроном. Блог Мостіпаки
Про головні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
Суперсімейка 2

Жанр: боєвик, пригоди, мультфільм

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 12:20 16:55
8 подруг Оушена

Жанр: комедія, кримінал

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 21:30
Завзяті шахраї

Жанр: комедія

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 15:30 19:30
Світ майбутнього

Жанр: фантастика

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 17:30 21:10
Новини України