add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН
Молодий буковинець » Смачні рецепти » Великодній м’ясний рулет у беконі

Великодній м’ясний рулет у беконі

М’ясний рулет у беконі

Інгредієнти.
Для фаршу: 1 кг філе свинини, 500 г філе яловичини, 100 г бекону, дрібно нарізаного кубиками, 150 мл газованої води, 3 цибулини, дрібно нарізані, 5-6 зубків часнику, 2 ст. л. панірувальних сухарів, 3 яйця, сіль і перець за смаком, мелений мускатний горіх, 1 ст. л. томатної пасти, 1 ст. л. гірчиці, 2 ст. л. нарізаної петрушки.
Для прикрашання і начинки: 300 г бекону тонко нарізаного повздовж, 6-8 зварених накруто яєць, свіжа петрушка для прикрашання.

У мисці змішала всі інгредієнти для фаршу, поступово додала газовану воду і ретельно перемішувала. Закрила миску харчовою плівкою і поставила в холодильник на кілька годин.

У форму для кексу виклала тонко нарізаний бекон, на нього виклала половину фаршу. Усередину виклала очищені яйця, трохи вдавлюючи їх у фарш. Рештою фаршу щільно закрила начинку, загорнула краї бекону.

Випікала 60 хвилин у розігрітій до 170 °С духовці. Потім перевернула рулет із форми на деко, застелене папером для випікання і випікала ще 40 хвилин до золотистої скоринки.
Великодній м’ясний рулет у беконі

Мої враження та поради. Цей рулет має надзвичайно святковий вигляд. Приправлений спеціями за цим рецептом, він має ще й дуже приємний, насичений смак. Подавати його можна як закуску, у холодному вигляді. І приготувати можна заздалегідь.

Коли я готувала цей рулет вдруге, то за кілька днів до свята виклала його у форму і поклала у морозилку. Увечері напередодні свята переклала рулет у холодильник, щоб розморозився, а вранці спекла до готовності. Таким чином він не зайняв у мене багато часу.

Щоб рулет мав гарніший вигляд, намагайтеся придбати для прикрашання тонко нарізаний бекон довжиною 13-15 см.

Якщо ж готуєте із меншої кількості фаршу, використайте як начинку перепелині яйця.
Рейтинг:
(голосів: 1)
30-05-2014, 12:42
0 6 631

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
getLinks(2); ?>
ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
{slider sliderID='1' category="60" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="yes"}
ВІДЕО Переглянути все відео
{slider sliderID='2' category="12" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}
• прес-релізи

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.
• Опитування
Блоги
«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Wicked: чародійка

Жанр: фантастика, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 12:30 16:10

Жанр: трилер, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: трилер

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10
Новини України