add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Великодній м’ясний рулет у беконі

М’ясний рулет у беконі

Інгредієнти.
Для фаршу: 1 кг філе свинини, 500 г філе яловичини, 100 г бекону, дрібно нарізаного кубиками, 150 мл газованої води, 3 цибулини, дрібно нарізані, 5-6 зубків часнику, 2 ст. л. панірувальних сухарів, 3 яйця, сіль і перець за смаком, мелений мускатний горіх, 1 ст. л. томатної пасти, 1 ст. л. гірчиці, 2 ст. л. нарізаної петрушки.
Для прикрашання і начинки: 300 г бекону тонко нарізаного повздовж, 6-8 зварених накруто яєць, свіжа петрушка для прикрашання.

У мисці змішала всі інгредієнти для фаршу, поступово додала газовану воду і ретельно перемішувала. Закрила миску харчовою плівкою і поставила в холодильник на кілька годин.

У форму для кексу виклала тонко нарізаний бекон, на нього виклала половину фаршу. Усередину виклала очищені яйця, трохи вдавлюючи їх у фарш. Рештою фаршу щільно закрила начинку, загорнула краї бекону.

Випікала 60 хвилин у розігрітій до 170 °С духовці. Потім перевернула рулет із форми на деко, застелене папером для випікання і випікала ще 40 хвилин до золотистої скоринки.
Великодній м’ясний рулет у беконі

Мої враження та поради. Цей рулет має надзвичайно святковий вигляд. Приправлений спеціями за цим рецептом, він має ще й дуже приємний, насичений смак. Подавати його можна як закуску, у холодному вигляді. І приготувати можна заздалегідь.

Коли я готувала цей рулет вдруге, то за кілька днів до свята виклала його у форму і поклала у морозилку. Увечері напередодні свята переклала рулет у холодильник, щоб розморозився, а вранці спекла до готовності. Таким чином він не зайняв у мене багато часу.

Щоб рулет мав гарніший вигляд, намагайтеся придбати для прикрашання тонко нарізаний бекон довжиною 13-15 см.

Якщо ж готуєте із меншої кількості фаршу, використайте як начинку перепелині яйця.
Рейтинг:
(голосів: 1)
30-05-2014, 12:42
0 4613

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
Популярне Коментують
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
• прес-релізи
Вітаємо працівників легкої промисловості з професійним святом! (на правах реклами)

У цей святковий день особливу шану і повагу висловлюю ветеранам, усе життя яких пов’язане з галуззю. Спасибі вам всім: керівникам підприємств, службовцям, майстрам і робітникам, учнівській молоді та викладачам.
• Опитування
Блоги
Коли кожен Ростік - ректор, а кожен суслік  - агроном. Блог Мостіпаки
Про головні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
Суперсімейка 2

Жанр: боєвик, пригоди, мультфільм

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 12:20 16:55
8 подруг Оушена

Жанр: комедія, кримінал

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 21:30
Завзяті шахраї

Жанр: комедія

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 15:30 19:30
Світ майбутнього

Жанр: фантастика

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 17:30 21:10
Новини України