add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Великодній м’ясний рулет у беконі

М’ясний рулет у беконі

Інгредієнти.
Для фаршу: 1 кг філе свинини, 500 г філе яловичини, 100 г бекону, дрібно нарізаного кубиками, 150 мл газованої води, 3 цибулини, дрібно нарізані, 5-6 зубків часнику, 2 ст. л. панірувальних сухарів, 3 яйця, сіль і перець за смаком, мелений мускатний горіх, 1 ст. л. томатної пасти, 1 ст. л. гірчиці, 2 ст. л. нарізаної петрушки.
Для прикрашання і начинки: 300 г бекону тонко нарізаного повздовж, 6-8 зварених накруто яєць, свіжа петрушка для прикрашання.

У мисці змішала всі інгредієнти для фаршу, поступово додала газовану воду і ретельно перемішувала. Закрила миску харчовою плівкою і поставила в холодильник на кілька годин.

У форму для кексу виклала тонко нарізаний бекон, на нього виклала половину фаршу. Усередину виклала очищені яйця, трохи вдавлюючи їх у фарш. Рештою фаршу щільно закрила начинку, загорнула краї бекону.

Випікала 60 хвилин у розігрітій до 170 °С духовці. Потім перевернула рулет із форми на деко, застелене папером для випікання і випікала ще 40 хвилин до золотистої скоринки.
Великодній м’ясний рулет у беконі

Мої враження та поради. Цей рулет має надзвичайно святковий вигляд. Приправлений спеціями за цим рецептом, він має ще й дуже приємний, насичений смак. Подавати його можна як закуску, у холодному вигляді. І приготувати можна заздалегідь.

Коли я готувала цей рулет вдруге, то за кілька днів до свята виклала його у форму і поклала у морозилку. Увечері напередодні свята переклала рулет у холодильник, щоб розморозився, а вранці спекла до готовності. Таким чином він не зайняв у мене багато часу.

Щоб рулет мав гарніший вигляд, намагайтеся придбати для прикрашання тонко нарізаний бекон довжиною 13-15 см.

Якщо ж готуєте із меншої кількості фаршу, використайте як начинку перепелині яйця.
Рейтинг:
(голосів: 1)
30-05-2014, 12:42
0 4724

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
Популярне Коментують
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
• прес-релізи
Центр Біржових Технологій (Чернівці): Дмитро Ротар – крок до успішного майбутнього (на правах реклами)

Успіх кожної людини залежить від її бажання, набутих знань та прикладених зусиль. Центр Біржових Технологій (Чернівці) є компанією, яка призначена для забезпечення розвитку успішного бізнесу всіх бажаючих в умовах європейського вектора досягнення фінансової стабільності.
• Опитування
Блоги
Пацани ходять табунами, а корупція – городами. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
Засада НАБУ в «Чотирьох корчмах» і лямпочки від Володьки. Блог Мостіпаки
Про головні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
Хижак

Жанр: жахи, екшн

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 10:50 16:50 21:10
Коли падають дерева


Жанр: драма

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 18:40 20:40
Таємниця будинку іграшок

Жанр: мультфільм

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 12:30 16:30
Праведник 2

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 13:00 19:00
Новини України