RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Шинка, запечена у меді

Шинка, запечена у меді

Інгредієнти: 2 кг свинини (зі шкірою, шматком), 3 зубки часнику, сіль, мелений чорний перець, по 1 ч. л. меленого коріандру і тім’яну, 2 ст. л. оливкової олії, 5 ст. л. апельсинового соку, 1 ч. л. тертої цедри апельсину, 4 ст. л. рідкого меду, 1 ст. л. гірчиці, 2 ч. л. соусу тобаско, гвоздика.

М’ясо вимила і добре обсушила. Часник почистила, нарізала і розтерла із сіллю. Змішала з перцем, коріандром, тим’яном і оливковою олією в пасту. Натерла м’ясо цією пряною пастою і залишила на кілька годин.

Духовку нагріла до 160 °С. М’ясо, шкірою вверх поклала на решітку, під нього поклала деко із водою. запікала приблизно 2 години.

Апельсиновий сік змішала з цедрою, медом, гірчицею (сюди ж треба додавати соус тобаско, цього я не робила). Через 90 хв. від початку запікання вийняла м’ясо із духовки, видалила шкіру, залишивши шар жиру. Жировий шар надрізала так, щоб утворилась сітка із ромбів. Змастила медовою сумішшю і нашпигувала бутончиками гвоздики.
Шинка, запечена у меді


М’ясо знову поклала в духовку і кожні 15 хвилин змащувала медовою сумішшю.
Шинка, запечена у меді


Мої враження і поради. За цим рецептом ви отримаєте ароматне м’ясо з пікантним смаком. Спеції, апельсинова цедра і сік та мед надають йому вираженого пряного смаку. Готову шинку подавайте теплою разом із салатом зі свіжих овочів.
Шинка, запечена у меді
Редактор: Galina
12-03-2012, 10:00
Коментарів 0 Переглядів 16 654


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.