RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Кекс із яйцем, шинкою, сиром і перцем

Кекс із яйцем, шинкою, сиром і перцем

Інгредієнти: 1,5 склянки борошна, 0,5 склянки води, 1 упаковка сухих дріжджів, 1 ст. л. олії, 1 ч. л. цукру, 5 яєць, 50 г шинки, 50 г твердого сиру, 1 болгарський перець, гарбузові зернята, зелень, сіль, спеції за смаком.

Спочатку змішала дріжджі із просіяним борошном. Цукор і сіль розчинила в теплій воді й разом з олією додала до борошна. Замісила тісто і залишила підходити приблизно годину. Тоді додала до нього по черзі 3 сирі яйця, вимішуючи щоразу до однорідності дерев’яною лопаткою. Залишила знову підходити хвилин на 30.

Тим часом нарізала кубиками шинку, твердий сир і перець. Шинку трохи обсмажила на олії. Два яйця зварила на круто. Додала до тіста шинку, сир, перець, подрібнену зелень і гарбузові зернята, перемішала.

Форму застелила папером для випікання. Вилила в неї суміш. Поклала в середину варені яйця. Випікала в розігрітій духовці на середньому вогні 20-25 хвилин.
Кекс із яйцем, шинкою, сиром і перцем

Мої враження і поради. За цим рецептом вийшов гарний у розрізі і смачний овочевий кекс. Така страва годиться і для сімейного обіду, і для закусок на святковому столі. Раджу в середину класти домашні варені яйця, тоді в розрізі вони виглядатимуть яскравіше.
Кекс із яйцем, шинкою, сиром і перцем
Редактор: Galina
10-02-2012, 14:54
Коментарів 0 Переглядів 9 409

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.