Морквяно-грибна запіканка

Смачні рецепти
9 128
0
Морквяно-грибна запіканка

Морквяно-грибна запіканка

Інгредієнти: 4 яйця, 1/2 склянки молока, 5 ст. л. борошна, 100 г шампіньйонів, цибулина, 2 морквини, олія, сіль, перець за смаком.

Гриби помила, крупно нарізала і відварила кілька хвилин у підсоленій воді. Цибулину почистила, дрібно нарізала. Морквину нарізала пластинками. Підсмажила цибулю на олії до прозорості, додала моркву і відварені гриби, перемішала і смажила кілька хвилин. Посолила і поперчила за смаком.

Потім з’єднала борошно, яйця і молоко. Замісила рідке тісто.

Форму змастила олією, посипала панірувальними сухарями. На дно форми виклала половину грибно-морквяної суміші, потім вилила половину тіста. Далі виклала решту грибів із морквою і вилила решту тіста.

Випікала у розігрітій духовці до готовності приблизно 25 хвилин.

Мої враження і поради. Ця страва розвіє хибну думку про те, що запіканки не входять до категорії святкових страв. Вона стане не лише прикрасою столу, але і центром кулінарної програми. Інгредієнти вказані на форму 10х20 см. Можна за смаком збільшувати кількість моркви чи грибів.

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.