Крабовий рулет

Смачні рецепти
32 033
0
Крабовий рулет

Крабовий рулет

Для рулету: 250 г крабових паличок, 5 яєць, 5 ст. л. борошна (без гірки), 3 ст. л. молока, 2 ст. л. олії, сіль, перець за смаком.

Для начинки: 2-3 плавлені сирки, 150 г вершкового масла, 1-2 зубчики часнику, 2-3 варені яйця, майонез.


Крабові палички натерла на крупній тертці. Додала до них яйця, борошно, молоко, олію і розмішала. Посолила і поперчила за смаком. Тісто вийшло досить рідке, як сметана.

Деко застелила папером для випікання і ретельно його змастила олією. Вилила тісто на папір і рівномірно розрівняла його, не виходячи за папір. Випікала у розігрітій духовці 10-15 хвилин, доки верх рулету не "схопиться".

Доки рулет випікається готую начинку. Плавлені сирки і варені яйця натерла на морквяній тертці. Додала м’яке вершкове масло, видавила часник, розмішала і заправила майонезом за смаком.

Рулет повинен вистигнути до теплого. На теплий рулет накладаю начинку і згортаю по ширшій стороні. Згортаючи, намагаюсь не видавлювати начинку. Готовий рулет щільно загортаю у харчову плівку і кладу в холодильник на 15 годин. Перед подачею рулет нарізаю скибками, шириною приблизно 1,5-2 см.

Крабовий рулет


Мої враження і поради. Ця закусочна страва достойна святкового столу. Окрім приємного ніжного смаку, рулет задасть вашим гостям загадку – мало хто здогадається із чого він зроблений. Можна додати кольоровий акцент, розмістивши смужку подрібненої зелені петрушки на відстані кількох сантиметрів від того краю, з якого починаєте загортати. До речі, під час згортання рулету, вам може знадобитися допомога когось із рідних.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують