RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

М’ясне кільце


М’ясне кільце

Ігредієнти: 6 курячих філе, 8 перепелиних і 4 курячі яйця, 1 яйце куряче для фаршу, упаковка листкового тіста, 1 невелика морквина, 1 зубчик часнику, 1 цибулина, зелень.

Яйця відварила, остудила, почистила. Великі розрізала навпіл. Моркву, часник, цибулю почистила, подрібнила і обсмажила на олії. Зняла з вогню й охолодила.

Куряче м’ясо перекрутила на м’ясорубці разом із підсмаженими овочами. Додала до фаршу сире яйце, посолила, поперчила за смаком, добре перемішала. На деко постелила лист пергаменту, змастила його олією і виклала на нього фарш у формі кільця. Усередину "втопила" варені яйця, чергуючи великі і малі.

Розморожене листкове тісто порізала на смужки, приблизно 2,5 см шириною, поклала їх зверху на фарш. Далі нарізала тісто вузькими (1,5 см) смужками, скрутила їх спіральками і виклала поміж широкі смужки. Також спіральками обкрутила кільце навколо і в середині.

Змастила тісто жовтком, а відкриті ділянки м'яса майонезом. Поклала у розігріту духовку і випікала на повільному вогні приблизно 25-20 хв.

Мої враження і поради. Ця страва чудово підходить на гаряче до святкового столу. Запечений курячий фарш виходить дуже ніжним і дієтичним. Під час приготування фаршу використовуйте спеції за вашим смаком. Для обмащування кільця можна використовувати збитий жовток, суміш майонезу і гірчиці, молоко.
Редактор: Galina
30-12-2011, 12:18
Коментарів 0 Переглядів 5 599

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.