RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

М’ясо в омлеті


М’ясо в омлеті

Цього разу я спробувала приготувати м’ясний рулет в омлеті. Фото такого рулету побачила в Інтернеті, але рецепту до нього не подавали. Тому як його приготувати, вирішувала сама.

Спочатку підготувала м’ясо. М’ясний фарш посолила, додала чорний перець горошком і духмяний мелений, коріандр. Посмажила його у невеликій кількості смальцю до готовності. Окремо посмажила цибулину на олії. Тоді перекрутила м’ясний фарш і цибулю через м’ясорубку. Додала чайну ложку гірчиці та добре вимісила. Фарш видався мені трохи густим, тому я додала ще столову ложку майонезу і знову добре вимісила.

Потім приготувала омлет. Для цього збила одне яйце зі столовою ложкою (з верхом) борошна та столовою ложкою майонезу. Додала сіль. Посмажила омлет з обох боків на малому вогні під покришкою.

На столі постелила шматок фольги, на який поклала омлет. На ще теплий корж рівномірно виклала готовий фарш. Обережно скрутила рулет, намагаючись згорнути його якомога тугіше. Зайвий фарш, який опинився поза омлетом, наприкінці згортання доклала з боків рулету. Туго загорнула рулет у фольгу і поклала на кілька годин у холодильник.

Мої враження і поради. Страва вийшла дуже смачною і мала гарний вигляд. Хочу зазначити, що смак омлетного рулету залежить від якості фаршу, тому раджу використовувати домашній фарш, а не готовий із магазину. Омлет краще смажити на широкій сковорідці, тому залежно від її розміру варто збільшити пропорції інгредієнтів. Нарізайте рулет гострим ножем, смужками шириною 2-3 см. Подавайте як закуску, прикрасивши помідорами та зеленню.
Редактор: Galina
22-12-2011, 13:07
Коментарів 0 Переглядів 6 192

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.