М’ясо в омлетіЦього разу я спробувала приготувати м’ясний рулет в омлеті. Фото такого рулету побачила в Інтернеті, але рецепту до нього не подавали. Тому як його приготувати, вирішувала сама.
Спочатку підготувала м’ясо. М’ясний фарш посолила, додала чорний перець горошком і духмяний мелений, коріандр. Посмажила його у невеликій кількості смальцю до готовності. Окремо посмажила цибулину на олії. Тоді перекрутила м’ясний фарш і цибулю через м’ясорубку. Додала чайну ложку гірчиці та добре вимісила. Фарш видався мені трохи густим, тому я додала ще столову ложку майонезу і знову добре вимісила.
Потім приготувала омлет. Для цього збила одне яйце зі столовою ложкою (з верхом) борошна та столовою ложкою майонезу. Додала сіль. Посмажила омлет з обох боків на малому вогні під покришкою.
На столі постелила шматок фольги, на який поклала омлет. На ще теплий корж рівномірно виклала готовий фарш. Обережно скрутила рулет, намагаючись згорнути його якомога тугіше. Зайвий фарш, який опинився поза омлетом, наприкінці згортання доклала з боків рулету. Туго загорнула рулет у фольгу і поклала на кілька годин у холодильник.
Мої враження і поради. Страва вийшла дуже смачною і мала гарний вигляд. Хочу зазначити, що смак омлетного рулету залежить від якості фаршу, тому раджу використовувати домашній фарш, а не готовий із магазину. Омлет краще смажити на широкій сковорідці, тому залежно від її розміру варто збільшити пропорції інгредієнтів. Нарізайте рулет гострим ножем, смужками шириною 2-3 см. Подавайте як закуску, прикрасивши помідорами та зеленню.
22-12-2011, 13:07
0
6 177