Салат "Бенкет королеви"Інгредієнти: 300 г шампіньйонів, по 5-6 ст. л. консервованих кукурудзи й горошку, 2 яйця, 50 г твердого сиру, 1 червона цибулина, 20 г зеленої цибулі, трохи пекінської капусти, олія, спеції, сіль, сметана.Яйця зварила накруто, почистила й нарізала акуратними шматочками. Капусту нашинкувала, зелену цибулю нарізала великими шматками, твердий сир – соломкою, червону цибулю – півкільцями. Гриби нарізала невеликими шматочками й обсмажила на олії до золотистої скоринки. Посолила й приправила спеціями.
Змішала усі підготовлені інгредієнти, додала консервовані кукурудзу й горошок, нарізану зелень за смаком, посолила, приправила спеціями за смаком, перемішала.
Виклала салат у салатницю, збризнула лимонним соком.
Мої враження і поради. Салат за цим рецептом не лише смачний і гарний на вигляд. Він також підійде тим, хто постить. Сметану можна додавати за бажанням – вона зовсім не зіпсує смак страви.
20-12-2011, 12:53
0
7 626