RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Кекс із шоколадом


Кекс із шоколадом

Інгредієнти:
250 г м’якого маргарину, 250 г цукру, 1 пакет ванільного цукру, 4 яйця, 400 г борошна, 50 г шоколаду, 100 г крохмалю, 1 ч. л. розпушувача, 200 мл молока, 3 ст. л. з гіркою какао, 70 мл холодної води, сіль.

Маргарин збила із цукром і ваніліном до утворення пишної піни, додала сіль і по одному додавала яйця. Борошно змішала з крохмалем, поступово засипала його у маргариново-яєчну суміш, потім додала молоко, воду, розпушувач і ретельно розмішала.

Третину тіста з’єднала з какао, розмішала. Дві третини тіста залишила без змін. Форму для випікання змастила олією. Виклала частину світлого тіста, потім – темне, а зверху – решту світлого. Зверху посипала кекс шматочками шоколаду.

Випікала у розігрітій до 180 °С духовці приблизно годину. Готовність перевіряла зубочисткою.

Мої враження і поради. Цей кекс має гарний вигляд, та на шоколадну частину тіста я виділила би більше, ніж третину, щоби зробити темний шар помітнішим. Тісто трохи густе, варто додати більше рідини (молока, наприклад). Але всі дрібні недоліки перекривають чудовий шоколадний смак і ванільний аромат.
Редактор: Galina
19-12-2011, 12:45
Коментарів 0 Переглядів 4 118

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.